Cum sa organizam video conferinte cu SMART Board

Organizati conferinte video cu display-uri interactive SMART Board® pentru predare online


Imputerniciti profesorii cu instrumente care permit o instruire consecventa si de inalta calitate, fie in persoana, fie la distanta.
Display-urile interactive SMART Board® permit profesorilor sa partajeze cu usurinta ecranele, whiteboard-urile si instrumentele de livrare a lectiilor cu solutii de conferinta video, cum ar fi Zoom, Google Meet™ si Microsoft Teams ™.
Trebuie doar sa conectati o camera web UVC compatibila cu Android™, chiar si una cu microfon incorporat, si apoi conectati-va cu elevii dvs. oriunde invata.
NOU! Aflati cum puteti sa utilizati SMART Board® cu: Zoom  |   Microsoft Teams  |  Google Meet
conferinte video in windows cu SMART Board si Microsoft Teams

Conferinte video in Windows

Conectati orice computer la SMART Board® pentru o experienta de inalta calitate partajand ecrane, continut audio si video cu Zoom, Microsoft Team, Google Meet si multe altele.
Galeriile participantilor se afiseaza la inalta rezolutie pe SMART Board, ajutandu-va sa va conectati mai bine cu studentii la distanta.
Doriti sa creati, sa livrati si sa impartasiti mai multe lectii interesante in Teams? Descoperiti noua aplicatie SMART Learning Suite pentru Microsoft Teams

Videoconferinte in Chrome cu SMART Board si Zoom & Google Meet

Videoconferinte in Chrome

Display-urile SMART Board® ofera o interactiune exceptionala cu dispozitivele Chrome OS™, inclusiv Chromebook™, Chromebox™ si Pixelbook™. Conectati-va la aplicatia web Google Meet sau la aplicatia Zoom pentru partajare de inalta calitate a ecranului, video si audio.
Profesorii pot transforma cu usurinta fisierele PDF si Google Slides in lectii interactive si captivante cu SMART Learning Suite Online.

SMART Board sala de curs prin aplicatia Android

Sistem iQ Android ™ integrat

Aplicatia Android pentru Zoom este disponibila in magazinul de aplicatii pe display-urile interactive SMART Board® cu sistem iQ Android integrat. Puteti lansa aplicatia direct pe SMART Board si puteti partaja tabla alba integrata, cursurile, browserul web si alte aplicatii prin partajarea ecranului Zoom catre studentii dvs., impreuna cu inscrisurile si adnotarile facute.
Multi dezvoltatori de aplicatii de conferinte ofera pachete de aplicatii bazate pe Android, care pot fi instalate si rulate cu usurinta pe SMART Board®. Contactati dezvoltatorul de aplicatii de conferinte preferat pentru mai multe informatii si asistenta.

Smart Learning Suite - conferinta video SMART Board

SMART Learning Suite

Suita software SMART Learning permite profesorilor sa ofere lectii captivante si continut interactiv, evaluari formative si spatii de lucru colaborative elevilor prin dispozitivele lor, de oriunde.
Elevii se conecteaza de pe orice browser web, in timp real sau in ritmul propriu, cu lectii care ii ajuta sa preia controlul procesului educational, demonstrand in acelasi timp progresul lor.

Descoperiti cum display-urile interactive SMART Board pot imbunatati invatarea mixta si predarea online in scolile dvs.

Contactati specialistul nostru SMART pentru mai multe detalii sau rezervati o demonstratie online live.