Solutii pentru Educatie

 • Amenajare sali de curs
 • Amenajare sali de spectacole si evenimente
 • Digital Signage
 • Sisteme de sonorizare
 • Simulatoare si Vizualizare
 • Wayfinding
 • Securitate cibernetica
 • Networking

Solutiile Eltek pentru domeniul educationalUniversitatile, scolile si centrele de educatie au ca obiective crearea unui mediu care sa faciliteaze accesul la informatie si cresterea interesului fiecarui elev sau student fata de invatare.

Viitorul apartine invatarii digitale, iar pentru profesori utilizarea unui spatiu digital nu mai este un teritoriu nou. Dotarea salilor de curs, de seminarii, a laboratoarelor si amfiteatrelor cu echipamente ce beneficiaza de noi tehnologii, transforma orice unitate de invatamant intr-o infrastructura educationala inteligenta usor de administrat, cu costuri de operare reduse.

Este important ca institutiile de invatamant sa aiba echipamentele necesare pentru a trece la procesul de digitalizare, ce presupune existenta unui mediu de invatare hybrid flexibil si sigur, astfel incat elevii, profesorii si personalul sa poata preda, invata si colabora, indiferent unde se afla.

ELTEK Multimedia, parte din grupul AVITECH, furnizeaza solutii ce au la baza echipamente de inalta calitate si are o experienta de peste 22 de ani in implementarea de proiecte pentru universitati si campusuri educationale.

Invatamant hybrid

In urma pandemiei COVID 19, sistemul educational a fost nevoit sa faca trecerea de la predarea propriu zisa in sala de curs, la invatamantul hybrid sau la distanta. Cu ajutorul noilor tehnologii, predati lectiile utilizand instrumente si fluxuri de lucru cu care sunteti obisnuiti precum stiloul, cerneala, atingere sau folosirea de gesturi in loc sa va limitati la mouse-ul computerului.

Sisteme pentru informare - Digital Signage

Informarea si comunicarea eficienta sunt elemente cheie pentru continuitatea activitatilor. Pentru a evita contactul direct si a fluidiza accesul studentilor si profesorilor in cadrul unitatilor de invatamant, afisarea digitala reprezinta un mod dinamic si interactiv de a impartasi mesajele prin intermediul vastelor noastre colectii de echipamente si sisteme vizuale. Crearea, programarea, gestionarea si distribuirea continutului se realizeaza prin pachetele software precum PADS4, MVIX si LG SuperSign.

Sisteme audio

Claritatea predarii reprezinta un element esential intr-un amfiteatru, sala de curs sau sala de conferinte. Un ecosistem audio integrat cu microfoane, boxe, casti, sisteme de conferinta, mixere si amplificatoare, poate capta atentia studentilor mult mai bine.

Laboratoare de limbi straine

In salile de curs sau de conferinta in care au loc cursuri sau conferinte in alta limba, sistemele de traducere sunt necesare. Sistemele de traducere compuse din casti, sistem software de traducere de la Sanako ofera claritatea sunetului si blocheaza zgomotele din exterior. Astfel, elevii, studentii se pot concentra asupra propriilor sarcini fara alte distrageri.

Infrastructura IT&Comunicatii

Retelele informatice joaca un rol important in activitatea institutiilor de invatamant. Ele conecteaza, controleaza si monitorizeaza toate comunicatiile interne, cele care intra si ies. Necesitatea de a accesa oricand si de oriunde informatii, de a comunica audio/video la standarde de inalta definitie, impun ca retelele informatice moderne sa fie tot timpul functionale, disponibile, rapide, flexibile si nu in ultimul rand, sigure. Pentru securitatea cibernetica si protectia datelor, ELTEK ofera intreaga gama de solutii tehnice pentru infrastructuri IT&Comunicatii:
 • Retele de date/voce/video, cablare structurata;
 • Retele de date/voce/video wireless: Cisco;
 • Echipamente active de infrastructura: Routing, Switching;
 • Securitate cibernetica si data center: Fortinet, Vertiv.

Infrastructura inteligenta

Un rol important in crearea unui mediu sigur il au sistemele de Securitate si siguranta ce permit monitorizarea spatiilor educationale si alertarea in caz de urgenta. Control Accesul in cadrul parcarilor reprezinta o modalitate de fluidizare in parcarea unitatii de invatamant si o modalitate de a mari incasarile la buget

Sistemele de automatizare pentru cladiri (BMS) contribuie la eficienta energetica a cladirilor educationale prin economisirea energiei electrice. Elevii si studentii pot fi mai concentrati pe tot parcursul programului cu ajutorul solutiilor de iluminat intelligent, care ofera posibilitatea profesorilor de controla nivelul de luminozitate din incapere in functie de activitatile desfasurate.


Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru universitati, campusuri educationala, scoli sau gradinite, ELTEK multimedia ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Instalare, Mentenanta si Suport tehnic, Managed Services.


Lucrari de referinta


De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte din domeniul educatiei precum: Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", Academia de Studii Economice-Bucuresti, Fundatia "Magna cum Laude Reut", Liceul Teoretic "Ion Neculce" Bucuresti, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale", Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Universitatea "Babes Boyai" Cluj Napoca, Universitatea de Medicina si Farmacie, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj Napoca, Universitatea din raiova, Universitatea Maritima din Constanta, Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti - Campus, Universitatea Politehnica din Bucuresti - Precis, Universitatea Romano-Americana Bucuresti, Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" Iasi, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Universitatea Transilvania din Brasov.


Cauti un integrator de solutii pentru campusul educational administrat?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.