UNITE – Beyerdynamic

Digital Wireless Communication SystemCu o experienta de peste 90 de ani in realizarea echipamentelor audio, compania germana Beyerdynamic dispune de un portofoliu complet de sisteme audio precum: microfoane, casti, sisteme audio wireless, sisteme de conferinte cu fir sau fara fir etc. Sistemul Unite de la Beyerdynamic este caracterizat ca fiind un sistem digital, audio, wireless si bi-directional.

Proiectat special pentru aplicatii de audio ghid, traducere simultana si invatare asistata. Acesta este potrivit pentru o utilizare de pana la 32 grupuri, ofera posibilitatea ca 3 persoane sa poata vorbi simultan, asigura criptare 256 biti, si pana la 15 ore timp de utilizare.

Aplicatii ale sistemului UNITE de la Beyerdynamic

Domeniile prinicipale unde putem utiliza sistemul UNITE sunt urmatoarele: muzee, galerii de arta, turnee, educatie, institutii administrative, corporate, entertainment etc. Caracteristicile sale permit utilizarea acestuia atat in exterior cat si in interior.
Unite ofera o gama diversificata de posibilitati prin care poti imbunatati comunicarea intre oameni, indiferent de locul in care acestia se afla. Sistemul Unite permite conexiunea intre oameni chiar si pe distante mai mari, neexistand bariere de limbaj.
Acest sistem ofera optiuni nelimitate de utilizare, intentia dezvoltatorilor a fost sa reuneasca cat mai multe aplicatii communicative intr-un singur sistem.

Fiindca securitatea informatiilor reprezinta un subiect de mare interes in zilele noastre, tehnologia
DECT (Digital European Cordless Telecommunications) este o dovada ca protectie privind informatiile personale oferita de sistemul Unite de la Beyerdynamic.
Alte doua caracteristici importante ce caracterizeaza sistemul UNITE sunt criptarea de 256 biti si asigurarea la cel mai inalt nivel de inteligibilitate a conversatiilor indiferent de mediu.

Algoritmii DSP (Digital Signal Processor) integrati in sistemul Unite imbunatatesc semnalul microfonului chiar inainte ca acesta sa fie transmis prin functia wireless.
De asemenea interfete de ultima generatie precum: Dante, USB si Bluetooth®, fac parte din sistem. Functiile de setare integrate DSP ofera echilibrarea vocilor si pot elimina integral zgomotele de pe fundal.

Referinte ale sistemului UNITE din intreaga lume

Beyerdynamic – Unite are numeroase instalari de referinta in intreaga lume dintre care mentionam:
Sydney Opera House - Australia, Automobile Systems of Mexico (Sisamex) (Guided Factory Tours), Mahatma Mandir Convention Centre, India (Interpretation), Brigham Young University Training Center Provo / Utah - USA, Compass Cruises, Russia (Guided Tours, Tourism), Goethe University Frankfurt (Assistive Listening), Federal Ministry of Labour and Social Affairs Berlin (Assistive Listening), House of Representatives Berlin (Hörunterstützung).

Echipamentele Unite sunt disponibile in Romania prin intermediul parteneriatului Beyerdynamic – ELTEK.
ELTEK Multimedia ofera solutii complete, la cheie, acoperind toate fazele unei implementari de succes: consultanta, proiectare si arhitectura sistem, procurare, finantare, instalare, dezvoltare de continut, integrare, instruire, operare, mentenanta, suport tehnic si service.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Echipamente

UNITE- BeyerdynamicServicii


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Mentenanta

Oferta

Doresti mai multe informatii despre sistemul UNITE?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.