Sistemul Tesira FORTÉ family – BiampTesira FORTÉ family de la Biamp include o gama diversificata de modele, fiecare fiind proiectat si optimizat pentru a putea fi compatibil cu o gama larga de solutii si se adreseaza mai multor medii diferite de afaceri.
Deoarece unele aplicatii nu necesita o retea audio, majoritatea modelelor ce fac parte din gama Tesira FORTE family sunt disponibile intr-o versiune compatibila AVB, non-AVB sau Dante™.
Toate versiunile includ aproximativ acelasi set de caracteristici, singura diferenta fiind capacitatea fiecarui echipament de a partaja reteaua audio utilizand AVB/TSN sau Dante.

Audio Video Bridging/ Time Sensitive Networking (AVB/TSN) reprezinta un set de standarde IEEE care au fost adoptate in numeroase industrii, inclusiv in industria auto, dar si de catre companii importante precum Cisco® și Intel®.
Echipamentele audio Tesira AVB sunt certificate Avnu ™, acest lucru demonstreaza angajamentul Biamp privind adoptarea AVB/TSN, oferind astfel clientiilor solutii de inalta calitate. Avnu Alliance oferă certificări pentru partenerii care îndeplinesc toate cerințele stabilite de programul Avnu Certified Logo.

Echipamentele Tesira FORTÉ family sunt definite de urmatoarele caracteristici:

- Port - Gigabit Ethernet
- Până la 8 canale audio, USB, configurabile
- Montare în rack (1RU)
- Ecran tactil capacitiv OLED

Tesira FORTE family include o gama larga de modele ce pot fi optimizate in functie de structura proiectului si de bugetul alocat acestuia, dintre acestea enumeram:

TesiraFORTÉ AI
Model standard – calitate audio superioara

Echipament recomandat pentru instalari in spatii precum sali de intalniri si consiliu.
Potrivit pentru conectarea mai multor dispozitive intr-un singur controler general cu rolul de a centraliza si distribui corect informatia.
Caracteristici reprezentative: 12 intrari de microfon / linie, 8 iesiri de microfon /linie.

TesiraFORTÉ CI
Solutie ce include tehnologia soft codec, potrivita salilor de conferinta

Tehnologia soft codec reprezinta solutia ideala unui spatiu destinat conferintelor.
Prin transmiterea tuturor semnalelor audio printr-un sistem DSP implementat special pentru partajarea in mod clar a semnalelor audio.
Modelul TesiraFORTÉ CI este destinat spatiilor colaborative, portul USB permite integrarea rapida cu tehnologiile soft codec si AEC (acoustic echo cancellation) – eliminarea ecoului acustic, care au rolul de a asigura o calitate audio superioara conferintelor.
Caracteristici reprezentative: 12 intrari de mirofon / linie (AEC), 8 iesiri de microfon / linie.

TesiraFORTÉ VT
Solutie destinata conferintelor sustinute la distanta, prin telefon

TesiraFORTÉ VT combina atat serviciul standard de telefonie, cat si o interfata VoIP (Voice over IP), intr-o singura solutie, oferind clientilor posibilitatea de a alege intre cele doua tehnologii prin intermediul unui singur dispozitiv audio USB.
Prin utilizarea AEC, modelele VT permit conectarea unui numar multiplu de camere facilitand astfel comunicarea intre participanti.
Caracteristici reprezentative: 12 intrari de microfon / linie cu procesare AEC, 8 iesiri de microfon / linie, interfata cu 2 canale VoIP si o interfata standard FXO.

TesiraFORTÉ VT4
Solutie destinata salilor de conferinta de dimenisiuni mici

Solutie destinata salilor mici de conferinta ce ofera posibilitatea clientilor de a alege intre tehnologiile AVB/TSN si Dante, astfel permite alegerea modelului care se potriveste cel mai bine spatiului de intalnire ales.
Caracteristici reprezentative: 4 intrari de microfon / linie cu procesare AEC, 4 iesiri de microfon / linie, interfata cu 2 canale VoIP si o interfata standard FXO.

Echipamentele Tesira FORTÉ family sunt disponibile in Romania prin intermediul parteneriatului Biamp - ELTEK Multimedia. ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Echipamente

Tesira FORTÉ family

Tesira FORTÉ AI

Tesira FORTÉ CI

Tesira FORTÉ VT

Tesira FORTÉ VT4

Servicii


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Mentenanta

Oferta


Doresti mai multe informatii despre dotarea salilor de conferinta ?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.