Tabele LED pe noul stadion "Steaua"Pe 27 noiembrie 2020, a avut loc inaugurarea Stadionului “Steaua”, aflat pe bulevardul Ghencea, Bucuresti. Printre participantii acestei receptii, s-au enumerat si embleme ale sportului romanesc, precum Gica Popescu, care l-a denumit intr-un interviu, un “templu al fotbalului romanesc”.

Stadionul are o capacitate de 31.254 de locuri si multe facilitati moderne, dintre care enumeram restaurante, spatii de cazare si o zona de presa (skybox). Acesta va intra in administratia MapN, respectiv Clubul Sportiv al Armatei, iar sectia de fotbal a clubului, isi va putea disputa meciurile pe noua arena.

Pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare, a fost contractata compania de constructii Erbasu SRL, care la randul ei a subcontractat serviciile grupului Avitech pentru a oferi solutii de afisare digitala LED folosite pentru cele doua tabele ale stadionului si solutii BMS pentru automatizarea arenei (realizate de firma Avitech).

Analiza spatiala a stadionului a determinat alegerea unui ecran LED, cu o dimensiune de 12.8 x 6.72 m utilizat pentru afisarea informatiilor pozitionate in ambele parti ale stadionului, dimensiuni conform standardelor UEFA. Luminozitatea puternica de 10.000 de lumeni si distanta mare dintre pixeli, vor asigura o experienta vizuala bogata pentru suporterii prezenti. Pe langa tabelele efective, echipa noastra a furnizat si infrastructura necesara operarii lor, cu elemente precum: statie grafica pentru managementul continutului si aplicatii software dedicate.

Dupa ce componentele au fost achizitionate, urmatorul pas a fost monopera instalarii si configurarii tabelelor, urmata de calibrarea si uniformizarea elementor vizuale (culori/luminozitate/sistemul de marcare), pentru a fi asigurata o imagine clara pentru toate persoanele, in orice conditii meteorologice si de luminozitate.

Echipamente

LED Absen A1699
Servicii

CONSULTANTA

PROIECTARE

INSTALARE

INTEGRARE CU ALTE SISTEME

MENTENANTA

SUPORT TEHNIC

Doresti mai multe informatii despre solutiile de afisare pentru arene sportive?

Specialistii ELTEK te vor cauta in scurt timp pentru a stabili o intalnire.