Statia OMNEO, startul unei noi familii de produse intercom


 • slide
 • slide

RTS Intercoms, parte a familiei Bosch Communications Systems si unul din partenerii ELTEK Multimedia, este una dintre companiile fruntase in producerea si proiectarea solutiilor profesionale de intercomunicatii, avand peste 40 de ani de experienta de piata. Aria lor de creatie se intinde de la sistemele utilizate pentru productii mici de birou la Matricea Avansata Digitala Audio (ADAM), folosita pentru a coordona transmisiile celor mai mari evenimente din lume.

O Punte intre Analog si Digital

Recent, RTS a anuntat lansarea statiei intercom OMNEO (OMS – OMNEO Main Station), ce reprezinta inceputul unei noi ere de sisteme pentru intercomunicatii, prin noua linie de productie numita RTS Digital Partyline. Aceasta este o statie principala hibrida capabila sa reprezinte puntea ce imbina sistemele analog, digitale si IP.

Prezentata intr-o carcasa 1RU compacta, OMS este descrisa ca fiind o solutie versatila si rentabila din punct de vedere financiar, capabila sa conecteze atat dispozitivele cu cablu sau wireless cat si cele IP, digitale sau analog. De asemenea, echipamentul are printe dotarile sale, posibilitatea conectivitatii TCP/IP.

Tehnologia OMNEO IP include sistemele Dante (transportul semnalului audio), AES70 (instrumental de control) si multe altele, oferind OMS-ului capacitatea de a fi conectat celelalte matrici digitale produse de RTS (ADAM, ADAM-M, ODIN, ROAMEO DECT si panourile KP), precum si membrii viitori ai noii serii Partyline. OMS, creeaza o legatura intre echipamentele deja invechite si ultimele tehnologii aparute, permitand utilizatorilor sa transceanda catre flexibilitatea oferita de infrastructura IP, fara a avea partea de complexitatea sistemului unei matrici. Astfel, investitia in echipamentele analog existente de tip party-line este protejata.

Adaptabilitate


Statia este disponibila in cinci configuratii diferite, create pentru a se mula pe bugetul si cerintele aplicationale ale clientului: Digital Avansat, Digital Intermediar, Digital Simplu (fiecare dintre acestea avand tehnologia OMNEO), Analog Plus si Analog (acestea include doar optiunea de conexiune pentru sistemele analaog). Actualizarea componentei software a acestor noi produse asigura o capacitate si functionalitate marite, in tandem cu evolutia necesitatilor de pe piata. De mentionat este faptul ca, trecerea software dintre OMS Analog Plus catre Digital simplu inlatura conectivitatea analog. Daca utilizatorii vor avea nevoie atat de componenta digitala cat si de cea analog, ei vor trebui sa se indrepte catre OMS Intermediar si OMS Avansat.


OMNEO Main StationServicii
CONSULTANTA

PROIECTARE

INSTALARE

INTEGRARE CU ALTE SISTEME

MENTENANTA

SUPORT TEHNIC

Versatilitate


Trecand de diferentele celor cinci configuratii oferite de RTS, se regasesc si niste caracteristici comune:

- Vin cu un ecran cu rezolutii mari, multi-color si cu o structura intuitiva a meniului. Structura panoului este usor de identificat pentru utilizatori, prin prisma butoanelor de control codate color pentru fiecare canal (vorbeste/asculta/apel/volum);

- Trei tipuri de variante de casti pot fi conectate;

- Operarea silentioasa si economia de energie este data de faptul ca nu sunt necesare ventilatoare de racire. Acest lucru e realizat prin conectorul IEC al sursei de energie incorporate si design-ul echipamentului;

- Capacitate de patru porturi analog AIO cu patru cabluri, patru porturi analog cu 2 cabluri, doua intrari pentru program software si o iesire pentru anunturi de scena;


- Conectivitate la internet prin cabluri de cupru sau fibra optica (pentru OMS Intermediar si Avansat);

- Interfata TIF-2000A digital pentru OMS Intermediar si Avansat.

In final, vom vorbi despre posibilitatile la care poate ajunge o statie echipata complet. Versiunea digitala Avansat a OMS, permite utilizatorilor sa navigheze intre patru formate diferite: OMNEO; RVON, AIO cu 4 fire si conectorul cu 2 fire. Sunt acceptate codecurile G.711, G.722 si G729AB. Capacitatea uimitoare a statiei este data de faptul ca pot fi conectate pana la 40 de dispozitive OMNEO, printre care si transimtatoare ROAMEO de tip beltpack, pana la 16 retele party-line si maxim 8 panouri KP (prin aceste panouri sunt acceptate 4 canale RVON - RTS Voice Over Network).


Doresti mai multe informatii despre solutiile RTS Intercoms?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.
 • Comunicat ELTEK privind situatia actuala


  Activitatea companiilor din grupul AVITECH continua la acelasi nivel de profesionalism si asiguram partenerii nostri ca respectam toate masurile de siguranta impuse de Ministerele Sanatatii si Afacerilor Interne.

 • Solutii de tip videowall pentru cladirea The Bridge II


  Proiectele The Bridge I si The Bridge II intaresc inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente.

 • Viorel Biziru este noul partener al companiei ELTEK


  Viorel a absolvit Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, are certificari PMP, CTS si o experienta de peste 15 ani in coordonarea unora dintre cele mai importante proiecte A/V.

 • ELTEK a devenit parte din AVITECH Group


  Viziunea companiei este de a deveni cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

 • Cel mai bun partener NEC pentru solutii Videowall


  Ca recunoastere a profesionalismului, la sfarsitul anului 2018, filiala NEC RBM ne-a conferit premiul pentru cel mai bun partener din regiune, in domeniul proiectarii si promovarii solutiilor de afisare de tip Videowall.

 • Va invitam sa ne vizitati la ISE 2019 Amsterdam


  Ca in fiecare an, va invitam sa ne vizitati in perioada 5-8 Februarie la Amsterdam, in standurile partenerilor nostri prezenti la Integrated Systems Europe 2019 pentru a va prezenta utimele tehnologii si solutii A/V.