Solutiile SEDCO pentru managementul fluxului de persoane

Customer Experience Management | Queue Management | Digital Signage


Prezent in peste 50 de tari, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, SEDCO este un brand cu renume la nivel global specializat in solutii pentru managementul fluxului de persoane.
Misiunea SEDCO este de a crea sisteme interactive cu rolul de a ajuta intreprinderile sa imbunatateasca experienta clientilor si totodata pentru a mentine un nivel ridicat al serviciilor oferite.
Sistemele SEDCO ofera solutii precum: informarea clientilor in timp real; gestionarea, programarea si actualizarea continutului dintr-un singur sediu central; continut personalizat in functie de profilul fiecarui client; organizarea eficienta a serviciilor. Toate acestea fac parte din caracteristicile principale ce definesc sistemele SEDCO.

Aplicatii ale sistemelor SEDCO

Domeniile principale unde putem utiliza sistemele SEDCO sunt urmatoarele: sectorul public, financiar, retail, telecom, health-care, transporturi etc.

Sistemele SEDCO

SEDCO ofera o gama variata de sisteme ce pot fi utilizate in diferite medii, dintre acestea enumeram: sistem de queue management, aplicatie CEM mobile, self service kiosks, service shops, interactive displays, ticket dispenser, virtual service machines etc.

Customer Experience Management | CEM Mobile

Gestionarea maselor de clienti joaca un rol essential in loializarea clientilor si atragerea noilor clienti.
Solutiile SEDCO asigura servicii de calitate superioara clientilor, transformand astfel un client potential intr-un client fidel si satisfacut de serviciile primite.
Solutiile complete de gestionare a cozilor oferite de SEDCO asigura auto-administrare , astfel clientii pot avea acces nelimitat la servicii. Softul de administrare permite aflarea anumitor informatii cu privire la client, afland astfel ce este important pentru acestia in timpul cumparaturilor, despre nevoile acestora si tendinte.
Softul permite clientilor sa-si pastreze randul prin obtinerea unui tichet prin diferite canale precum: distribuitor de tichete, aplicatie mobila, sau programare online pe site-urile partenere.
Softul are diferite metode de anuntare a clientilor inainte ca acestia sa urmeze la ghiseu prin diverse metode de notificare: SMS, mesaj vocal, afisare prin intermediul sistemelor digital signage sau ghiseurilor.

Customer Visit Management (CVM)

O experienta sau un feedback satisfacator din partea clientilor sunt esentiale pentru viitorul unei companii.
Fiecare serviciu, solutie, ce i se propune unui client contribuie la perceptia generala a acestuia privind imaginea companiei. Sistemul CVM de la SEDCO poate fi usor de integrat cu diferite platforme, avand rolul de a gestiona vizita completa a clientilor.
Clientul poate intra in posesia unui tichet prin intermediul mai multor canale precum: aplicatia mobila CEM, echipamente Queuing Management, sisteme de digital signage, sau prin intermediul site-urilor partenere unde clientilor li se ofera posibilitatea de a intra in posesia tichetului online.Unii clienti prefera serviciile automate, in timp ce altii prefera interactiunea directa.
SEDCO ofera o experienta omni-channel clientilor, acestia pot fi ghidati catre un casier, un bancomat, sau un sistem self-service. Prin echipamentele SEDCO poti transforma bancile clasice in sucursale digitale unde serviciul poate fi oferit 24/7, ci nu limitat, cum este in cazul ghiseelor gestionate de casieri.

Queue Management

Solutia de gestionare a cozilor de la SEDCO ofera utilizatorilor informatii clare si reale privind clientii, cum ar fi: numele, nevoile si tendintele. Dupa ce clientul a intrat in posesia biletului, acesta este anuntat printr-un SMS, anunt audio, sau prin intermediul sistemelor de digital signage.

Digital Signage

Echipamentele digital signage de la SEDCO ofera continut personalizat in functie de profilul fiecarui client.
Acestea pot inregistra urmatoarele beneficii:

- Ofera continut relevant in functie de profilul fiecarui client.
- Informatii transmise rapid catre clienti privind timpul de asteptare.
- Gestionarea, programarea si actualizarea continutului dintr-un singur sediu central.
- Reducerea costurilor prin renuntarea la materialele tiparite.

Avantajele instalarii si utilizarii unui sistem SEDCO

Utilizarea sistemelor SEDCO pot aduce numeroase avantaje, dintre acestea putem enumera:

- Diminuarea timpului de asteptare la cozile formate in locuri aglomerate precum:
retail, centre comerciale, institutii bancare, transporturi, aeroporturi, telecomunciatii etc.
- Gama variata de sisteme si solutii personalizate in functie de fiecare client.
- Eficienta si rapiditate prin intermediul programarilor de la distanta cu ajutorul solutiei mobile CEM.
- Managementul continutului de la distanta.
- Optimizarea fluxului de clienti.
- Informare eficienta.
- Return on Investment (ROI).
- Accelerarea procesului de servire a clientilor.
- Utilizarea sistemelor de digital signage in informarea clientilor, oferindu-le acestora un continut
relevant, interactiv si personalizat.

Referintele SEDCO la nivel global

SEDCO are numeroase proiecte finalizate la nivel global din care mentionam: Airtel – Ghana, Ministry of Interior – UAE, Zain Jordan, Abu Dhabi Islamic Bank etc.
Echipa ELTEK Multimedia are capacitatea de a construi si implementa un sistem digital signage complet. Specialistii nostri certificati personalizeaza fiecare proiect prin solutii care pot indeplini obiectivele dorite de catre clientii nostri. Totodata acestia raspund intotdeauna nevoilor clientilor cu cea mai buna solutie, raport calitate/pret. ELTEK Multimedia ofera solutii complete, la cheie, acoperind toate fazele unei implementari de succes: consultanta, proiectare si arhitectura sistem, procurare, finantare, instalare, dezvoltare de continut, integrare, instruire, operare, mentenanta, suport tehnic si service.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Echipamente


SEDCO


Customer Feedback


Digital Signage

Queuing & Routing

Self Registration

Virtual MachinesServicii


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Doresti mai multe informatii despre solutiile SEDCO?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.