Solutiile Element One pentru conferinte

Retractable monitors of the CONVERS ONE series


Abilitatile si profesionalismul inginerilor germani sunt recunoscute in intreaga lume. Un exemplu clar in acest sens este proiectul privind dotarea salii de sedinte Senegalese State Department in Dakar, care este locul de intalnire al ambasadorilor internationali. In cursul acestui an, aceasta a fost echipata cu monitoare retractabile din seria CONVERS ONE.
Echipamentele integrate in realizarea acestei lucrari respecta termenii si standardele europene. Care a fost rezultatul acestui proiect? Ministerul din Senegal a fost complet satisfacut de tehnologia inalta a sistemelor, dar si de profesionalismul partenerului nostru german, Element One.
Sala de meeting a Ministerului de Externe din Senegal are o suprafata de 140 m patrati, amenajata pentru 30 de persoane, si este dotata cu 17 monitoare retractabile din seria CONVERS ONE. Monitoarele sunt administrate si tinute sub control dintr-un sediu central, folosind TCP/IP.
CONVERS ONE 185 este proiectat si creat atat pentru sali de meeting, cat si pentru sali de conferinte. Cu o diagonala de 18,5” si cu un aspect de aluminiu, ofera spatiului tau de intalniri eleganta si confort. Atunci cand acestea nu sunt in utilizare pot fi pliate in masa de sedinte, fiind astfel invizibile.
Spatiile de lucru si modurile de comunicare din zilele noastre sunt diverse si infinite.
Din ce in ce mai multi oameni colaboreaza pe distante mari, rareori intalnindu-se personal pentru a face schimb de informatii. Sistemele Element One sunt integrate zilnic intr-o varietate de medii pentru a spori discutiile si a incuraja dezbaterea, dar si claritatea sedintelor sustinute.

Acoperire la nivel global

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul A/V, compania germana Element One are numeroase proiecte finalizate cu succes in intreaga lume, acoperind tari precum: Rusia, Franta, Romania, Polonia, Germania, Singapore, Anglia etc.
Echipamentele Element One sunt disponibile in Romania prin intermediul companiei ELTEK.
Echipa ELTEK Multimedia are capacitatea de a construi si implementa un sistem de conferinte complet. Specialistii nostri certificati personalizeaza fiecare proiect prin solutii care pot indeplini obiectivele dorite de catre clientii nostri. ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Echipamente


MODIS-FLEX 173

BLADE - TABLE173

CONVERS-BLADE125

TURNIS 220

CONVERSE ONE 240

Studiu de caz

Servicii

Consultanta
Ofertare
Proiectare
Furnizare
Instalare
Punere in functiune

Doresti mai multe informatii despre sistemele Element One?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.