Solutii Logitech pentru video conferinteInca de la inceput, Logitech si-a focalizat expertiza in designul produselor si s-a concentrat asupra modului in care clientii se conecteaza si interactioneaza cu lumea digitala, pentru a oferi experiente cu adevarat unice fiecarui utilizator. Cu Logitech videoconferintele sunt mult mai usor de initiat astfel incat oricine poate configura si organiza o astfel de intalnire, oriunde s-ar afla.

Compatibile cu cele mai utilizate aplicatii - Zoom, Skype® for Business, Cisco Jabber®, BlueJeans, si GoToMeeting® — echipamentele de videoconferinta de la Logitech se caracterizeaza prin inovatie, calitate si performanta si sunt potrivite pentru sali de intalnire cu dimensiuni mici, medii si mari.

Solutiile Logitech ofera imagini HD de inalta calitate si un sunet clar, acest lucru face ca un spatiu de intalniri sa fie colaborativ si perfect adaptat noilor tehnologii.

Logitech dispune de o gama larga de echipamente destinate colaborarii.

Seria Rally (Rally Plus , Rally si Rally Camera ) este destinata salilor de intalniri medii si mari de pana la 50 de persoane si se caracterizeaza printr-un sistem video Ultra HD, rezolutie 4K, si un sistem audio modular.

ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Parte din grupul AVITECH, echipa ELTEK Multimedia are o experienta de peste 21 de ani in amenajarea si dotarea cu echipamente Audio-Video, IT&Comunicatii a numeroase spatii de lucru si training, sali de intalniri, sali de consiliu si de conferinta, pentru majoritatea companiilor multinationale, si a institutiilor din Romania.

Echipamente videoconferintaLogitech B525

Logitech C925E

Logitech C930E

Logitech Brio

Logitech Group

PTZ PRO 2

Meetup

Connect

Rally Camera

Rally

Rally Plus

Utilizare

Cladiri de birouri
Sali de intalniri
Sali de lucru si training
Showroom

Pret


Doresti mai multe informatii despre echipamentele Logitech ?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.