Sisteme A/V pentru Universitatea Aurel Vlaicu din AradUniversitatea Aurel Vlaicu din Arad a ales compania noastra pentru instalarea si punerea in functiune a sistemelor de conferinta Bosch si a echipamentelor Audio-Video.

In cadrul proiectului, au fost implementate urmatoarele sisteme;
Sistem de conferinta Bosch cu traducere simultana, alcatuit din: 1 unitate presedinte - DCNM-MMD, 39 console - DCNM-DSL, 40 microfoane gooseneck 480 mm - DCNM MICL.

Sistem de afisare NEC, alcatuit din: 4 display-uri LCD - E556 cu diagonala 55", 1 videoproiector P525UL, si 1 ecran de proiectie electric de la Projecta.

Sistemul de sonorizare cuprinde echipamente profesionale precum: LX-150 - Coloana sonora pasiva de la
Fohhn, MG 12 XU mixer analogic si compact - Yamaha si TG H56 Microfon tip neckworn de la Beyerdynamic.
Pentru realizarea proiectului compania noastra a oferit solutii bazate pe echipamente de top de la Bosch, NEC, Projecta, Kramer, Yamaha, Fohhn si Beyerdynamic.

ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Parte din grupul AVITECH, echipa ELTEK Multimedia are o experienta de peste 20 de ani in amenajarea si dotarea cu echipamente Audio-Video, IT&Comunicatii a numeroase spatii de lucru si training, sali de intalniri, sali de consiliu si de conferinta, pentru majoritatea companiilor multinationale, si a institutiilor din Romania.

Dintre clientii nostri putem aminti: Dell Romania, UiPath, Luxoft Romania, Vodafone Romania, Groupe Renault, Engie Romania, Nestle Romania, Coca-Cola HBC, P&G Romania, Schlumberger, Banca Nationala a Romaniei, BRD Groupe Societe Generale, UniCredit Bank, Romatsa, CNAIR, Senatul Romaniei, Camera Deputatilor, Ministerul Afacerilor Interne, Academia de Studii Econimice Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti.Echipamente


BOSCH Dicentis - Sistem de conferinta

NEC - Sistem de afisare

Fohhnn - Sistem de sonorizare

Beyerdynamic - Sistem de sonorizare

Yamaha - Sistem de sonorizare

Servicii

Furnizare
Instalare
Punere in functiune

Date


Client: Universitatea Aurel Vlaicu
Locatie: Arad
Anul: 2019
Domeniu: Educatie
Solutii: Audio, Vizual, de Conferinta, Sali de intalniri

Oferta


Doresti mai multe informatii despre amenajarea salilor de conferinta?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.