Solutii Software de la MultiTaction

Software de prezentare Multitaction Showcase


Una dintre aplicatiile software disponibile in protofoliul de solutii Multitaction este software-ul de prezentare denumit MultiTaction Showcase ce ofera o experienta interactiva de ultima generatie. Datorita interactivitatii “touch and go”, utilizatorii ating si incep sa foloseasca video-wall-ul in mod instant. Software-ul Showcase transforma explorarea și descoperirea continutului intr-un proces rapid si usor. Companiile aloca o cantitate semnificativa de timp pentru crearea unei game diversificate de resurse media care sa spuna povestea brandului lor. Unele materiale sunt destinate clientilor sau angajaților pentru a-i educa si a-i ghida, in timp ce alte materiale sunt create pur si simplu ca sa distreze.
Multitaction Showcase ofera o scena complet interactiva și personalizabila pentru ca toate aceste resurse massmedia sa poata antrena și incanta deopotriva clienții, personalul sau vizitatorii.

Caractecristicile cheie ale MultiTaction Showcase

EDITOR BAZAT PE BROWSER
Editorul Showcase este locul unde este setata scena, oferind un instrument puternic și flexibil pentru a crea experiența dorita. Pur și simplu glisați și fixați conținutul media in structura de prezentare pe care ați definit-o in prealabil pentru prezentarea dumneavoastra.

SUPORT PENTRU RESURSELE BOGATE MEDIA
Showcase ofera suport pentru diferite formate video și formate de imagine, precum și URL-uri de browser și fișiere PDF.

TEME SPECIFICE
Multitaction Showcase ofera posibilitatea de a controla modul in care se comporta obiectul pe scena, precum și modul in care acestea intra in scena, oferind un control semnificativ asupra experienței utilizatorului.

NAVIGARE PERSONALIZABILA
Toate aspectele controlului de navigare pot fi personalizate, de la pictograme la conexiuni. Nodurile pot lansa fie submeniuri, fie un vizualizator pentru un obiect, cum ar fi o imagine sau un clip video.
MultiTaction Showcase este conceput pentru utilizare cu markeri codice. Exista numeroase utilizari pentru Codice construite in software.

Dintre functionalitatile acestuia putem enumera

- Acces direct la orice meniu
- Acces direct la orice active.
- Acces direct la orice aplicație Showcase.
- Lansare Ecran intreg de active unice sau multiple.
- Acces la Cosuri personale pentru a trimite continut prin e-mail sau catre alte adrese URL pentru crearea dinamica a site-ului.
- Utilizare ca si ID pentru a permite utilizatorilor sa acceseze direct propriul conținut personalizat.

Echipamentele MultiTaction sunt disponibile in Romania prin intermediul companiei ELTEK Multimedia. Acest parteneriat cu compania finlandeza MultiTaction intareste inca o data angajamentul ELTEK , de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente.
ELTEK ofera solutii complete, la cheie, acoperind toate fazele unei implementari de succes: consultanta, proiectare si arhitectura sistem, procurare, finantare, instalare, dezvoltare de continut, integrare, instruire, operare, mentenanta, suport tehnic si service.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Echipamente


MultiTactionEchipamente


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Doresti mai multe informatii despre sistemele MultiTaction?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.