Solutii SMART Board de predare la distantaStim cat de important este pentru profesori si elevi sa continue sa predea si sa studieze eficient cat timp sunt acasa. Fie ca scoala dvs. sustine in mod normal invatarea de la distanta sau va adaptati acum la noul mod de lucru, aveti nevoie de resurse si oportunitati de invatare importante pentru a va ajuta profesorii sa colaboreze cu studentii de la distanta si sa comunice cu parintii. In clipa in care va motivati studentii sa invete, le deschideti calea pentru a deveni mai buni. Sistemele SMART va ajuta sa va atrageti elevii, astfel incat acestia sa-si dezvolte competentele de care au nevoie pentru a reusi si pentru a-si valorifica intregul potential.

SMART este liderul mondial in tehnologie pentru educatie. Cei peste 30 ani de inovatii in acest domeniu au avut ca rezultat crearea de display-uri interactive si solutii software care conecteaza elevii, continutul didactic si dispozitivele intr-o experienta unica de invatare. Utilizate de peste 60 de milioane de participanti din mediul educational, sistemele SMART Board ii ajuta pe profesori sa dea viata lectiilor si ii incurajeaza pe elevi sa participe activ. Elevii isi formeaza competente si isi consolideaza increderea in sine cu ocazia activitatilor desfasurate in grup, pe ecran, sau individual pe telefon, tableta sau laptop.

Echipamente

SMART Technologies


SMART Board® MX265-V2


SMART Board® MX275-V2


Oferta Educationala


Servicii

CONSULTANTA

PROIECTARE

INSTALARE

MENTENANTA

SUPORT TEHNIC
Avantajele utilizarii solutiilor SMART Technologies

clase in intreaga lume

profesori si elevi

jocuri pentru lectii interactive SLS

resurse gratuite educationale

Cum se pot imbunatati rezultatele invatarii si predarii la distanta cu ajutorul tehnologiei

Posibilitatile sunt nelimitate cand elevii si profesorii au instrumentele care sa le faciliteze invatarea. Ecranele interactive si software-ul SMART conecteaza elevii, continutul lectiilor si dispozitivelor sub forma unor experiente de invatare unificate. Tehnologia pe care o oferim este special conceputa pentru educatie, fiind intemeiata pe rezultatele cercetarilor si feedbackul oferit de milioane de profesori din lumea intreaga.

SMART Learning Suite combina scenarii didactice, spatii de lucru in colaborare, activitati ludice si evaluare formativa intr-o suita educationala exhaustiva. Profesorii pot accesat suita oricand, de pe orice computer - de acasa sau de la scoala - si pot trimite lectii intregi pe dispozitivele elevilor.
Stim ca doriti ce este mai bun pentru studentii si profesorii dvs. Bugetul dvs. este limitat si doriti ca investitia sa stimuleze performantele elevilor. Reprezentantii nostri va pot ajuta sa alegeti tehnologia care imbunatateste rezultatele predarii si invatarii la distanta. Cele doua sisteme interactive SMART propuse pot fi utilizate de mai multi profesori pentru a-si dezvolta materialele de predare sau pot utiliza gratuit resursele deja existente in comunitatea educationala SMART.

Sistem SMART Board 65” pentru predare la distanta

Cod SEAP: eltek-30.04.2020-1

Displayul interactiv de 165 cm a fost proiectat special pentru salile de clasa, combinand experienta premium de atingere a suprafetei senzitive cu functionalitatile software-ului premiat SLS si impreuna cu sistemul de videoconferinta permite profesorilor sa colaboreze cu studentii de la distanta.
  • SMART Board® MX265-V2
  • Kit de videoconferinta camera si bara de sunet
  • Microfon pentru catedra
  • Cart mobil cu inaltime ajustabila si suport pentru laptop


Sistem SMART Board 75” pentru predare la distanta

Cod SEAP: eltek-30042020-2

Displayul interactiv de 190 cm a fost proiectat special pentru salile de clasa, combinand experienta premium de atingere a suprafetei senzitive cu functionalitatile software-ului premiat SLS si impreuna cu sistemul de videoconferinta permite profesorilor sa colaboreze cu studentii de la distanta.
  • SMART Board® MX275-V2
  • Kit de videoconferinta camera si bara de sunet
  • Microfon pentru catedra
  • Cart mobil cu inaltime ajustabila si suport pentru laptop

Avantajele educatiei la distanta prin SMART Board

Incurajeaza elevii sa participe - Incurajeaza invatare socio-emotionala - Elevii trebuie sa-si formeze competente sociale pentru a reusi in aceasta lume interconectata. Gratie solutiilor SMART, oricine poate participa si colabora.


Implica fiecare student - Dezvolta abilitati si realizari cognitive - Profesorii au nevoie de flexibilitate pentru a personaliza continutul lectiilor in functie de disciplina si nivelul clasei. Solutiile SMART fac lectiile interactive simple si rapide.
Personalizeaza invatarea - Promoveaza valorificarea potentialului - Elevii reusesc cand au libertatea de a invata intr-o maniera si intr-un ritm propriu. Solutiile SMART promoveaza invatarea axata pe elev.


Referinte SMART la nivel global
Partenerul nostru canadian, SMART, are numeroase proiecte finalizate la nivel global din acestea mentionam: School District of Philadelphia, Oslo Middle School, Beardsley School, Edmonton Catholic School, Charter Schools USA, Charter Schools USA (CSUSA) etc.

Referinte ELTEK la nivel national
Specialistii nostri certificati personalizeaza fiecare proiect prin solutii care pot indeplini obiectivele dorite de catre clientii nostri. Dintre acestia putem aminti: Colegiul National Spiru Haret, Unicef Romania, Universitatea Nicolae Titulescu, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Universitatea Politehnica din Timisoara, Universitatea Nationala de Aparare Carol I, Academia de Muzica, American International School of Bucharest, Colegiul National al Politiei de Frontiera, Colegiul National "Octavian Goga”, Inspectoratul Scolar al Judetului Brasov, Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Liceul Teoretic William Shakespeare, Muzeul National de Istorie al Transilvaniei, Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" etc.

SMART este liderul mondial in tehnologie pentru educatie.
Cu peste 30 de ani de experienta in tehnologiile educationale, SMART continua sa ofere solutii inovative, software si echipamente de inalta calitate, suport extins, tuturor educatorilor care doresc sa-si perfectioneze modul de a preda si sa ridice nivelul de performanta al propriilor elevi.

Solutiile educationale si echipamentele SMART Board sunt prezentate exclusiv in Romania de catre compania ELTEK Multimedia.

Doresti mai multe informatii despre solutiile SMART?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.