Solutii profesionale de colaborare la distantaVideoconferinta poate fi considerata solutia managerilor pentru intalnirile fata in fata cu clientii, furnizorii sau partenerii din alte tari sau chiar continente.
Sistemele de videoconferinta HD ofera o calitate inalta audio/video, asigurand astfel o experienta de interactiune reala utilizatorilor. Imaginea si sunetul fiind perfect sincronizate, neexistand astfel disconfort cauzat de posibilele intreruperi, comunicare fara sincoape.
Conform statisticilor, in Romania sunt peste 5 milioane de utilizatori de Internet. Din estimarile Interglob reiese ca aproximativ 1% dintre acestia au nevoie de solutii de videoconferinta.
Videoconferintele alcatuiesc colaborarea unificata prin intermediul solutiilor video, audio, dar si prin posibilitatea de distribuire a continutului.

ELTEK Multimedia reprezinta lideri globali in solutii de teleprezenta, video si voce. Vizionari in domeniul comunicatiilor, ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a colabora oriunde, oricand.
Lideri globali in comunicatiile colaborative unificate (unified collaborative communications, UCC), cu experienta si sistemele necesare pentru a putea maximiza eficienta si productivitatea companiilor, prin integrarea solutiilor video de inalta calitate, dar si sistemelor voce wireless, oferind o experienta colaborativa reala, indiferent de distanta dintre participanti.

Prin intermediul solutiilor de videoconferinta de la partenerii nostri de top precum: Crestron, Logitech, Barco, avem posibilitatea sa va oferim solutii de videoconferinte care permit grupurilor sa se intalneasca in mod natural, chiar si de la o distanta de mii de kilometri.
Solutiile de videoconferinta oferite de partenerii nostri recunoscuti la nivel global au capacitatea sa extinda puterea de colaborare si comunicare vizuala, astfel ca partenerii, clientii, angajatii companiei pot interactiona in timp real fara obstacole. Solutiile ofera fiabilitate, flexibilitate, securitate si scalabilitate.
Prin intermediul solutiilor de videoconferinta puteti lucra in acelasi confort oriunde va aflati: la birou, acasa sau in deplasare. Solutiile puse la dispozitie se integreaza usor si rapid cu alte aplicatii, nefiind nevoie de ajutor specializat pentru utilizarea acestora. Prin intermediul acestor solutii de colaborare ce beneficiaza de tehnologii cat mai avansate ai posibilitatea de a inregistra videoconferintele si de a le distribui mai departe catre persoanele care nu au putut participa.

In functie de sistemele alese aveti posibilitatea de a sustine videoconferinte de la 25 pana la 200 de persoane, in functie de dotarile de care dispune sistemul ales.
Utilizatorii beneficiaza de un numar nelimitat de intalniri virtuale ce pot avea loc intre angajati pentru a mentine colaborarea dintre membrii companiei.
Acestea sunt create astfel incat oricine poate configura si organiza o astfel de intalnire oriunde s-ar afla.
Compatibile cu cele mai utilizate aplicatii - Zoom, Skype® for Business , Cisco Jabber®, BlueJeans si GoToMeeting® - echipamentele de videoconferinta ale partenerului nostru Logitech se caracterizeaza prin inovatie, calitate si performanta si sunt potrivite pentru sali de intalnire cu dimensiuni mici, medii si mari.
Solutiile Logitech ofera imagini HD de inalta calitate si un sunet clar, acest lucru face ca un spatiu de intalniri sa fie colaborativ si perfect adaptat noilor tehnologii. Logitech dispune de o gama larga de echipamente destinate colaborarii.

Seria Rally (Rally Plus, Rally si Rally Camera) este destinata salilor de intalniri medii si mari de pana la 50 de persoane si se caracterizeaza printr-un sistem video Ultra HD, rezolutie 4K, si un sistem audio modular.
In acelasi timp partenerul nostru Barco permite utilizatorilor sa distribuie continut de pe laptop sau alt dispozitiv mobil. Fara cabluri, fara setare, fara timpul de asteptare necesar pentru a se alatura sedintei. Cu ajutorul aplicației ClickShare , utilizatorii pot distribui continut de pe telefoane sau tablete.
Cu ajutorul acestui sistem de prezentare wireless, utilizatorii pot distribui continutul de pe laptopu-ul sau dispozitivul mobil pe ecranul prezentarii. Fara cabluri, fara setare si fara nevoie de a astepta pentru a te alatura celor din sedinta. Cu ajutorul solutiei de colaborare, ClickShare, beneficiezi de o colaborare eficienta in cadrul companiei tale.

Crestron Mercury este singura solutie pentru o sala de intalniri care suporta orice serviciu de videconferinta. Prin imbinarea instrumentelor de conferinta si colaborare necesare intr-o consola usor de utilizat, Crestron Mercury ofera oamenilor posibilitatea de a lucra impreuna indiferent de locatia in care se afla in acel moment. Crestron Mercury este perfecta pentru orice spatiu si ofera tehnologia si conectivitatea de care ai nevoie. Se poate utiliza orice soft de telefon, videoconferinta sau serviciu de tip UC precum Zoom, Skype Business, Cisco WebEx , GoToMeeting sau Slack pentru a colabora din fata laptopului prin simpla conectare la Crestron Mercury. In plus, consola poate fi configurata pentru a rula Skype Business sau Zoom UX fara a fi nevoie de un laptop. Solutiile de colaborare video sunt potrivite pentru instalari in domenii precum: corporate, institutii de invatamant, institutii publice, ONG-uri etc.

Sfaturi utile pentru utilizarea videoconferintelor. Oriunde, oricand.

Solutiile Audio/Video reprezinta un instrument util in mentinerea productivitatii si activitatiilor la locul de munca sau la scoala. Exista cateva tips & tricks pe care le putem aplica atunci cand lucram de acasa sau cand suntem in deplasare si este necesar sa livram documente, fisiere, informatii.
In zilele noastre, videoconferinta a devenit o necesitate, urmareste pasii de mai jos pentru a putea initia o videoconferinta fara probleme, oriunde, oricand:

• Camera video pornita in timpul intalnirii
Optati pentru camera video pornita in timpul intalnirii, astfel, toata lumea se va simti mai legata si angajata in intalnirea initiata.

• Verificati calitatea audio
Este important sa verificati calitatea audio, inainte de a porni videoconferinta este recomandat sa faceti cateva teste pentru a va asigura ca totul este in regula si functional.

• Oferiti importanta fundalului/imprejurimilor
Luati in considerare fundalul din spatele vostru inainte de a initia videoconferinta, mai ales daca obisnuiti sa lucrati de acasa. De asemenea, asigurati-va ca aveti usa inchisa pentru a nu fi perturbat in timpul intalnirii, totodata nu va pozitionati in fata unei ferestre, veti parea astfel o umbra.

• Testati functionalitatea solutiei de colaborare
Indicat este sa verificati functionalitatea solutiei de colaborare pe care o utilizati, verificati atat partea video, cat si audio, inainte de a incepe videoconferinta. Astfel va asigurati ca aveti mediul optim pentru initierea unei videoconferinte. Nu recomandam sa faceti aceste teste in timpul videoconferintei.
Echipa ELTEK ofera suport tehnic specializat si autorizat in sisteme de videoconferinta si teleconferinta.
ELTEK ofera solutii complete, la cheie, cu echipamente de top, acoperind toate fazele unei implementari de succes. ELTEK are capacitatea de a construi si implementa un sistem videoconferinta complet. Specialistii nostri certificati personalizeaza fiecare proiect prin solutii care pot indeplini obiectivele dorite de catre clientii nostri. ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Echipamente

Logitech


Barco


Crestron

Kramer

SMART Technologies

Servicii


Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Doresti mai multe informatii despre solutiile de videoconferinta?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire