Solutiile Yamaha pentru comunicatii unificateCalitatea remarcabila YAMAHA


Desi astazi compania japoneza YAMAHA Corporation prezinta o varietate mare in oferta lor de echipamente si servicii, radacinile sale timpurii, atesta o provenienta din industria audio, fiind astazi cel mai producator de piane din lume. Totul a inceput in 1887, cand fondatorul Torakusu Yamaha a reparat si terminat prima orga din stuf a Japoniei, iar de atunci, compania a continuat sa livreze produse de inalta calitate imbinand mestesugurile traditionale cu tehnologia digitala avansata. Astazi, atentia si pasiunea catre calitatea sunetului, dobandita in multi ani de expertiza, s-a concretizat, printre altele, prin intrarea in domeniul comunicatiilor unificate.
Eltek Multimedia, este partenerul Yamaha din Romania pentru solutii pentru comunicari unificate (UC - Unified Communications), si din dorinta noastra de a eficientiza comunicarea si stimula productivitatea cand oamenii au nevoie sa vorbeasca deschis, liber si fara constrangerea mediului inconjurator, am considerat ca aducerea pe piata a echipamentelor lor este imperativa.
Avand in vedere situatia curenta si tranzitia catre locul de munca de acasa, educatia facuta prin seminare online, sedinte si intalniri desfasurate pe aplicatii precum ZOOM, ELTEK doreste sa va prezinte solutiile noastre YAMAHA, pentru a putea transforma orice incapere intr-o sala de conferinte, reprezentate de cele mai performante difuzoare portabile de pe piata: YVC 330 si YVC 200.

Yamaha YVC 330

Echipamente

Yamaha YVC-200
Yamaha YVC-330
Servicii

CONSULTANTA

PROIECTARE

INSTALARE

INTEGRARE CU ALTE SISTEME

MENTENANTA

SUPORT TEHNIC
Acest difuzor e versiunea mai noua a YVC-200 si pe langa faptul ca are aceleasi caracteristici moderne, introduce o nouă tehnologie numita SoundCap , pentru a facilita si mai mult conversatiile utilizatorilor. Aceasta face diferenta prin faptul că intr-o conversatie cu participanti multipli, opreste automat sunetul venit din partea utlizatorului atunci cand nu vorbeste, furnizand cea mai buna experienta posibila pentru utilizatorii de la capatul opus.
Echipamentul este certificat de aplicația de video-telefonie ZOOM.
De asemenea, daca sunetul ambiental este prea puternic, exista o functie ,,self-volume balance” care modifica vocea utilizatorului pentru a fi auzita clar. Caracteristica unica a Soundcap, care atesta statutul de tehnologie inovatoare este functia de eliminare a sunetului de fundal ( FFNR – Far Field Noise Reduction), care acționeaza ca un scut fonic pentru utilizatori si asigură o conversatie curata in aproape orice fel de mediu inconjurator.

Pret difuzor portabil Yamaha YVC-330 (United Communications Speakerphone): - 1.745 RON (valoare fara TVA)

Yamaha YVC 200

Seria difuzoarelor oferite de Yamaha reprezinta o imbunatatire majora a tuturor dispozitivelor disponibile pe piață. Prin caracteristicile sale si corpul compact poti transforma un loc aparent nepotrivit pentru conversatii, precum o zona de birouri open space zgomotoasa intr-un spatiu comfortabil si retras destinat comunicarii, Haideti sa vedem mai în detaliu, specificatiile care asigura performantele audio de top:

raza de captare a sunetului de 360 de grade: oferita de trei microfoane unidirectionale, care împreuna cu functia ,, Automatic Gain Control ” asigura ca toata lumea prezenta poate auzi și poate fi auzita;Difuzor cu capacitate de 88 decibeli: desi cu un corp compact, YVC-200 ofera un difuzor puternic pentru a asigura ca vocea partenerului de conversatie este auzita constant, la un volum adecvat oricărui tip de mediu;


Conectivitate flexibila: Puteti începe o conversatie de la distanța prin conectarea simpla la un PC, smartphone sau o tableta, prin interfata USB sau conexiunea Bluetooth, normala sau compatibila cu NFC;Funcție de adaptare automata: Calitatea audio este deobicei controlata de mediul in care difuzorul este utilizat, dar procesarea sunetului oferita de Yamaha asigura o stabilitate inaltă automat adaptata la mediul inconjurator;
Portabilitate indelungata: Bateria reincarcabila a difuzorului asigura pana la 10 ore de conversatii continue;


Conexiune cu casti: Pentru a asigura confidentialitatea conversatiilor la distanta si a asculta muzica pentru imbunatatirea concentrarii, YVC-200 este dotat cu o mufa audio pentru caști.

Design estetic în două culori: Cele două variatii colore ale difuzorului (alb sau negru) impreuna cu design-ul modern se imbina perfect cu decorul multiplelor locatii de utilizare precum biroul, spatiul de munca de acasa sau un hotel business.

Pret difuzor portabil Yamaha YVC-200 (United Communications Speakerphone): - 900 RON (valoare fara TVA)

Doresti mai multe informatii despre solutiile audio Yamaha?

Specialistii ELTEK te vor cauta in scurt timp pentru a stabili o intalnire.