Solutii Hardware de la MultiTaction

Seria Display-uri cu touch UNB - ULTRA NARROW BEZEL


Display-ul profesional de 55” de ultima generatie, cu rama ultra ingusta de la Multitaction este special conceput pentru aplicatii cu bugete reduse in care este nevoie de o experienta interactiva de inalta calitate si cu luminozitate moderata.

Caracteristici specifice MultiTaction 55” UNB

Costuri reduse

Instalarile cu bugete mai mici nu trebuie sa se finalizeze cu o experiența mediocra in atingere a video-wall-ului. Avand o luminozitate de 500 nituri, Multitaction UNB este perfect pentru cele mai multe aplicatii, in special pentru salile de meeting si salile de conferinte.

Usurinta in atingere

Display-ul interactiv de 55” UNB dispune de un ecran de sticla bazat pe aliaj de fier de 4mm, ce se transpune intr-o calitate vizuala excelenta, contrast ridicat, rezolutie inalta și ergonomie tactila. Utilizatorii pot interactiona cu display-ul UNB intr-un mod familiar, similar in atingere cu ecranele tactile mai mici pe care le utilizeaza in mod curent (telefoane, tablete etc).

Expandabilitate

Rama ultra-ingusta de 3,5 mm ajuta la crearea de instalari de video-wall diverse, de toate dimensiunile si in toate formele, inclusiv pereti curbati si unghiulari. Cu display-ul UNB, utilizatorii isi pot extinde capacitatile, nu bugetul.

Economie

UNB foloseste doar 400W putere si dispune de un curent de supratensiune scazut, care pune mai puțin stres pe retelele de putere și pe sigurante. De asemenea, aceasta ultima generatie consuma mai putina energie pentru a rula in comparatie cu modelele anterioare, reducand astfel factura de energie si amprenta de carbon.

Beneficiile cheie ale Multitaction IWALL

- IWall este cel mai rapid, mai precis și mai fiabil sistem de urmarire tactila comparativ cu orice alt ecran tactil de pe piața.
- Dispune de puncte touch nelimitate prin atingerea simultana cu degetul, cu stiloul cu infraroșu sau coduri de bare 2D.
- Cadrul unic permite construirea IWall-ului într-o gamă larga de forme si marimi, inclusiv curbe și unghiuri drepte.
- Posibilitatea de a afisa, reda, trimite și primi conținut personalizat si exclusivist folosind markerii Codice MultiTaction.
- Vizualizarea continutului din fiecare unghi este usoara datorita designului inteligent a suprafetelor de afisare MultiTaction.

ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.
ELTEK are capacitatea de a construi si implementa un sistem de tip videowall complet. Specialistii nostri certificati personalizeaza fiecare proiect prin solutii care pot indeplini obiectivele dorite de catre clientii nostri. Totodata acestia raspund intotdeauna nevoilor clientilor cu cea mai buna solutie, raport calitate/pret.
Dintre clientii nostri putem aminti: Dell Romania, UiPath, Luxoft Romania, Vodafone Romania, Groupe Renault, Engie Romania, Nestle Romania, Coca-Cola HBC, P&G Romania, Schlumberger, Banca Nationala a Romaniei, BRD Groupe Societe Generale, UniCredit Bank, Romatsa, CNAIR, Senatul Romaniei, Camera Deputatilor, Ministerul Afacerilor Interne, Academia de Studii Econimice Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Echipamente


MultiTaction
Servicii


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Doresti mai multe informatii despre solutiile MultiTaction?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.