Eficientizare la nivel global prin utilizarea solutiilor digital signage PADS4 | PIDS | FIDSPADS4 este o solutie software dezvoltata de Net Display Systems, una dintre primele companii ce pune la dispozitie un larg portofoliu de echipamente si solutii destinate domeniului digital signage de peste 25 de ani.
Prezent in 75 de tari si cu un numar aproximativ de 500.000 de proiecte finalizate in intreaga lume, NDS este un brand global specializat in solutii de digital signage.

PADS4 este o solutie software completa destinata domeniului digital signage. Aceasta pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru proiectarea continutului prin imagini si video. Totodata gestioneaza afisarea mesajului pe care dorim sa il transmitem si permite modificarea acestuia de la distanta, fara a fi nevoie de interventia personalului service.

Dintre principalele functii ale solutiei software de digital signage PADS4 precizam urmatoarele:

- integrarea inteligenta a datelor folosite in realizarea continutului: informatiile pe care le introducem se integreaza in mod intelligent si ajuta in realizarea continutului pe care dorim sa il transmitem.
- detinerea controlului asupra intregului sistem digital signage: in cazul in care dorim modificarea continutului actual sau inlocuirea acestuia cu un altul, avem posobilitatea sa realizam acest lucru de la distanta fara a fi nevoie de interventia personalului pe teren.
- gestionarea tuturor display-urilor utilizate intr-un proiect simultan: in cazul unei defectiuni, sistemul permite vizualizarea, constatarea si rezolvarea problemei de la distanta.

Impreuna cu PADS4 au fost dezvoltate PIDS (Passenger Information Display Systems) si FIDS (Flight Information Display), ambele fiind solutii digital signage ce pot integra, actualiza si transmite informatiile in mod transparent catre public.

Solutiile digital signage se regasesc cu usurinta in domenii precum:

Horeca – hoteluri/ restaurante
PADS 4 faciliteaza partajarea continutului in timp real cuprinzand informatii despre meniurile restaurantelor, ofertele de cazare ale hotelurilor, stiri despre starea vremii sau informatii cu privire la utilizarea transportului in comun.
Transport – aeroporturi/ gari/statii de metrou si autobuz
PADS4 este un sistem complet de afisare a informatiilor pentru pasageri.
Retail - centre comerciale/ magazine si showroom-uri
Este o modalitate prin care putem transmite usor si eficient informatii in mod interactiv.
Sanatate – spitale/ clinici/ cabinete medicale
Transmiterea in timp real a alertelor de urgenta este esentiala pentru controlul si mentinerea sigurantei publice.

Fiind de un interes global, s-au realizat urmatoarele statistici in ceea ce priveste informarea pasagerilor prin intermediul solutiilor digital signage, statistici din care au reiesit rezultatele mentionate mai jos:

- 78% dintre calatori prefera sa utilieze chioscurile digitale.
- Timpul de asteptare privind infotainmentul scade cu 35%.
- Satisfactia pasagerilor a inregistrat o crestere de 46%

PADS4 in Transportul Public
Solutie inteligenta pentru informarea pasagerilor

Asa cum am precizat anterior PADS 4 este o solutie digital signage des utilizata in industria transporturilor precum:feroviar (gari), aerian (aeroporturi), urban (metrou).
PADS 4 permite implementarea display-urilor si chioscurilor interactive amplasate strategic, care pot fi actualizate in timp real folosind o singura sursa.

Solutia de digital signage PADS4 aduce imbunatatiri vizibil pasagerilor privind buna functionalitate a transportului public. Aceasta pune la dispozitie actualizari in timp real in ceea ce priveste modificari precum: stiri despre starea vremii, situatia traficului, informatii privind rezervarile, anularile zborurilor sau chiar oferte si promotii ce pot fi prezentate intr-un mod interactiv, astfel informatiile sunt transmise usor si rapid, iar mesajul este receptat in timp real.

In acest mod, pasagerii sunt permanent informati prin solutia PADS 4 care poate fi considerata esentiala pentru orice tip de transport.
Posibilitatea de a integra, gestiona si proiecta rapid informatiile prin intermediul display-urilor interactive care pot ghida, informa si optimiza fluxul de pasageri ajuta la buna desfasurare a traficului (Queue Management) .

PADS4 in industria Horeca & Retail
Solutie inteligenta pentru informarea vizitatorilor/clientilor

Acum oamenii pot avea acces la informatie usor, gratuit, dinamic si interactiv.
Anunturi referitoare la promotiile actuale din centre comerciale, la ofertele, rezervarile camerelor de hotel sau la meniurilor restaurantelor, toate acestea pot fi transparent expuse publicului larg intr-un mod eficient si rapid in acelasi timp.

NEC Display Solutions proiectează, produce și livrează display-uri de inalta calitate avand o acoperire la nivel global. Parteneriatul nostru cu NEC cuprinde proiecte finalizate cu succes ce au implementate ca solutii digital signage PADS4, FIDS si PIDS.
Dintre acestea amintim: UiPath, UniCredit Bank, BRD Groupe Societe Generale, BNR, Renault, Cladirile de birouri The Bridge Bucuresti, A.S.E, Universitatea Politehnica din Bucuresti etc.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Echipamente

Net Display Solutions

PADS 4

PIDS


FIDS

Servicii


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Mentenanta

Oferta


Doresti mai multe informatii despre solutiile digital signage?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire