Transportul bucurestean monitorizat cu solutiile ELTEK

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti – Ilfov


Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti-Ilfov a ales compania noastra pentru instalarea si punere in functiune a sistemelor Audio-Video si IT&C.
In cadrul proiectului, au fost instalate urmatoarele sisteme de afisare si audio:

Sistem de afisare (videowall – 18 display-uri profesionale de 46”) – NEC MultiSync UN462VA
Sistemul de afisare este special proiectat pentru aplicatii de tip videowall avand urmatoarele caracteristici: margine ingusta, luminozitate 500 cd/m², functionabilitate 24/7 specifica pentru aplicatii critice, rezolutie nativa 1920x1080. Sistemul este format din 18 display-uri profesionale LCD dispuse in matrice de tip 3x6. Pentru alinierea ecranelor in format videowall s-au folosit suporti de prindere B-TECH special proiectati pentru acest tip de aplicatii cu posibilitate de microajustare a ecranelor LCD pentru o aliniere perfecta.

Controller videowall cu software inclus – VuWall.
Controler special conceput pentru solutii de tip videowall ce au la baza un sistem procesor INTEL, functionabilitate 24/7.

Sistem audio – Kramer
Switcher audio – VS-55A cu cinci intrari audio stereo si o iesire nebalansata stereo, S/N Ratio – 78Db.

Incinta acustica incastrabila in plafon – Crestron
Seria de Difuzoare Saros® de la Crestron este proiectata pentru folosirea in spatii frecventate de publicul larg, fiind compusa din mai multe echipamente audio profesionale, precum; amplificatoare, difuzoare, mixere, baze microfonice etc.

Pentru realizarea acestei lucrari compania noastra a oferit solutii bazate pe echipamente de top de la NEC, VuWall, Kramer, Crestron, B-TECH si Fujitsu.

ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.
ELTEK are capacitatea de a construi si implementa un sistem de tip videowall complet. Specialistii nostri certificati personalizeaza fiecare proiect prin solutii care pot indeplini obiectivele dorite de catre clientii nostri. Totodata acestia raspund intotdeauna nevoilor clientilor cu cea mai buna solutie, raport calitate/pret.
Dintre clientii nostri putem aminti: Dell Romania, UiPath, Luxoft Romania, Vodafone Romania, Groupe Renault, Engie Romania, Nestle Romania, Coca-Cola HBC, P&G Romania, Schlumberger, Banca Nationala a Romaniei, BRD Groupe Societe Generale, UniCredit Bank, Romatsa, CNAIR, Senatul Romaniei, Camera Deputatilor, Ministerul Afacerilor Interne, Academia de Studii Econimice Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Echipamente


NEC MultiSync 46"

VuWall VS280-3-VW2

Kramer Switcher VS-55A

Crestron SAROS ICI4T

B-TECH BT8370

Fujitsu W580

Servicii


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Date


Client: T.P.B.I
Locatie: Bucuresti
Anul: 2019
Domeniu: Transporturi
Solutii: Vizual, Audio si IT&C

Oferta


Doresti consultanta de specialitate pentru solutiile de tip videowall?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.