Solutie de colaborare Phonum de la Beyerdynamic

Wireless Bluetooth® SpeakerphoneCu o experienta de peste 90 de ani in realizarea echipamentelor audio, compania germana Beyerdynamic dispune de un portofoliu complet de sisteme audio precum: microfoane, casti, sisteme audio wireless, sisteme de conferinte cu fir sau fara fir.
Proiectat pentru spatii de tip huddle room, sistemul de colaborare Phonum de la Beyerdynamic ofera o experienta audio reala participantiilor, reprezentand o solutie potrivita pentru sali de intalniri si conferinta de pana la 10 persoane.
Intalnirile pot fi realizate rapid, usor si eficient prin intermediul tehnologiei wireless. Sistemul asigura inteligibilitatea convorbiriilor fara efecte ce pot distrage atentia precum: zgomotul, ecoul sau intreruperile.
Astfel toti participantii din cadrul intalnirii au posibilitatea de a urmari prezentarea la o calitate inalta.
Pe langa tehnologia Bluetooth®, sistemul Phonum dispune si de un port USB pentru transmisia de date si incarcarea bateriei de tip Li-Ion.

Phonum de la Beyerdynamic este potrivit pentru spatii de conferinta si intalniri, dar si pentru calatoriile de afaceri sau lucrul de acasa, distanta nereprezentand o problema.
Sistemul Phonum beneficiaza de numeroase caracteristici, din care enumeram:

• Tehnologie Bluetooth® - pentru o transmisie audio clara si sigura indiferent de locul unde va aflati.
• Apelurile din cadrul unei intalniri sau conferinte pot fi efectuate prin intermediul aplicatiilor de apeluri vocale sau video, precum Skype.
• Conexiune USB – permite o conectare rapida pentru intalniri de pana la 10 persoane.
• Baterie Li-Ion cu o durata de functionare de peste 12 h, reincarcare rapida prin conexiune USB.
• Tehnologie Gecko 360° - difuzor premium care transmite un sunet clar cu o acoperire de 360°, ce asigura libertate absoluta, atat pentru vorbitor, cat si pentru ascultator.
• Utilizarea dispozitivului prin intermediul senzorilor tactili.
• Pictograme iluminate pentru monitorizare: stare de functionare a dispozitivului, modul de microfon selectat, durata bateriei etc.

Echipamentele Phonum sunt disponibile in Romania prin intermediul parteneriatului Beyerdynamic - ELTEK.
ELTEK Multimedia ofera solutii complete, la cheie, acoperind toate fazele unei implementari de succes: consultanta, proiectare si arhitectura sistem, procurare, finantare, instalare, dezvoltare de continut, integrare, instruire, operare, mentenanta, suport tehnic si service.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Echipamente

Phonum - Beyerdynamic


Servicii


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Mentenanta

Oferta


Doresti mai multe informatii despre dotarea salilor de intalniri?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.