Solutia camerei video pentru conferinte in Huddle Room


 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Ultima perioada ne-a reafirmat faptul ca video-conferintele au devenit unul dintre cele mai populare moduri de a comunica, atat in spatiul de munca, cat si in afara acestuia. Majoritatea intalnirilor de la birou (peste 60% conform statisticilor ) sunt mici, de doua-patru persoane, care se intalnesc intr-o incapere pentru discutii si colaborari scurte. Acestea se bazeaza de cele mai multe ori pe o tehnologie imperfecta, prin care lumea se ingramadeste in jurul unui laptop si se forteaza sa auda sau sa vada ceva.

Pentru a raspunde acestei necesitati, Logitech a adaugat recent in portofoliul sau de video-comunicatii, camera pentru video-conferinte Meetup. Cu aceasta, cei de la Logitech se adreseaza tendintelor din industrie, care se indreapta spre prezenta in birourile moderne a Huddle Room-urilor (statisticile arata ca pana in 2022, 70% din toate video-conferintele vor fi realizate in aceste spatii). Datorita campului de vizualizare foarte lat si al tehnologiilor folosite, Meetup, este o solutie special proiectata pentru a satisface exigentele sedintelor de pana la 6 persoane.

Imbunatatirea video-conferintelor

Meetup reprezinta un sistem destul de compact, ce masoara 40 de cm in lungime si aproximativ 10 cm in inaltime. Montat ca un sound-bar, camera reduce din spatiul dintr-o incapere. Fixarea este facila si se poate face pe o masa sau un raft, dar exista si optiunea unui suport aditional care poate atasa camera de ecranul camerei, prin punctele VESA. Conexiunea se face rapid, printr-un cablu USB-C atasat la PC-ul dumneavoastra, care ii ofera si alimentarea. Pentru a ajusta caracteristici precum luminozitaea, contrastul sau intensitatea culorilor, trebuie sa accesati site-ul de suport al Logitech.

Camera este proiectata avand in minte spontaneitatea de care aveti nevoie intr-o intalnire. Pentru a utiliza toate functiile sale de focus sau zoom, in pachetul sistemului este adaugata si o telecomanda (conexiune RF) care poate inclina sau panorama camera pentru marirea campului de vizibilitate. Si daca telecomanda nu este la indemana, puteti oricand sa controlati camera de pe smartphone, prin aplicatia Logitech.

Beneficiile camerei Meetup

Video ideal pentru huddle room: Camera ofera o calitate video superioara pentru hudle room-uri datorita rezolutiei 4K Ultra HD si a campului de vizualizare de 120°. Acesta este extins la 170°, datorita inclinarilor laterale de 25° in toate cele patru directii. Pentru a cuprinde toti participantii si a oferi audientei sansa sa vada exact ce vedeti in incapere, sistemul dispune de functiile de autofocus si marire, prin zoom-ul digital 5x.

Calitate audio excelenta: Sistemul asigura un sunet extraordinar, dat de cele trei microfoane incorporate care se intrapoleaza prin tehnologia avansata beamforming, pentru a crea o raza de acoperire de 2.5 m. Aceasta poate fi extinsa pana la 4 m, prin adaugarea in mediul Meetup, a unui microfon optional. Conform Logitech, calitatea audio chiar depaseste scopul sistemului, difuzorul putand satisface si cerintele unor incaperi mai mari, precum o sala de conferinte.

Certificata pentru aplicatii de video-conferinta: Dupa ce v-ati conectat camera prin USB, tot ce ramane de facut este sa instruiti softul aplicatiei favorite de video-conferinta sa lucreze cu Meetup. Sistemul are certificare din partea Skype for Business si Cisco Jabber si este integrat, de asemenea, cu BlueJean, Broadsoft, LifeSize Cloud si Zoom;

Tehnologiile RightSense: In tandem cu intreg portofoliul de solutii al Logitech, Meetup este inzestrata cu suita de tehnologii proactive RightSense, prin care video-conferintele devin automat mai clare si eficiente, fara a necesita calibrari sau interventii manuale. Acestea includ:
• RightSight – se asigura ca niciun participant nu este lasat pe dinafara. Aceasta tehnologie de control al camerei automatizeaza miscarea lentilei si ajustarea zoom-ului pentru a incadra pe toata lumea in imagine. Desi rezultatele poate nu vor iesi foarte mult in evidenta, RightSight creeaza senzatia unei conversatii naturale cu audienta voastra, desfasurata in aceeasi incapere;
• RightLight – are rolul unui estetician pentru utilizatorii camerei, indiferent de conditiile de luminozitate din incapere. Tehnologia optimizeaza dinamic echilibrul luminii si al saturatiei, acordand prioritate fetelor peste obiecte pentru a reda tonuri de aspect natural;
• RightSound – reprezinta o suita de tehnologii de procesare a semnalului audio optimizata pentru a crea un sunet clar penru a egala perfomantele video ale camerei. Algoritmul machine-learning incorporat, are antrenamentul facut cu peste 20 de mii de voci, pentru a putea diferentia precis vocile umane de zgomotul de fundal nedorit, care este automat inlaturat. Tehnologia de detectare a vocilor, ajusteaza automat nivelul volumului, pentru a echilibra diferentele de tonalitate. Astfel si persoanele indepartate sau cu voci mai putin puternice, vor fi auzite clar.

Concluzia

Logitech este un pionier al industriei video si audio, oferind o varietate larga de parametrii pentru video-conferinte, proiectati special pentru toate dimensiunile. Calitatea tehnologiilor si expertiza adaugata in produsele lor, ne-au convins sa folosim camera Meetup, pentru a dota aproximativ 70 de huddle room-uri si sali mici de conferinte, de la aparitia produsului si pana in ziua de astazi.

Camere Logitech

MeetupRally

Connect

Logitech RightSense


Servicii
CONSULTANTA

PROIECTARE

INSTALARE

INTEGRARE CU ALTE SISTEME

MENTENANTA

SUPORT TEHNIC

Doresti mai multe informatii despre solutiile Logitech?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.
 • Comunicat ELTEK privind situatia actuala


  Activitatea companiilor din grupul AVITECH continua la acelasi nivel de profesionalism si asiguram partenerii nostri ca respectam toate masurile de siguranta impuse de Ministerele Sanatatii si Afacerilor Interne.

 • Solutii de tip videowall pentru cladirea The Bridge II


  Proiectele The Bridge I si The Bridge II intaresc inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente.

 • Viorel Biziru este noul partener al companiei ELTEK


  Viorel a absolvit Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, are certificari PMP, CTS si o experienta de peste 15 ani in coordonarea unora dintre cele mai importante proiecte A/V.

 • ELTEK a devenit parte din AVITECH Group


  Viziunea companiei este de a deveni cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

 • Cel mai bun partener NEC pentru solutii Videowall


  Ca recunoastere a profesionalismului, la sfarsitul anului 2018, filiala NEC RBM ne-a conferit premiul pentru cel mai bun partener din regiune, in domeniul proiectarii si promovarii solutiilor de afisare de tip Videowall.

 • Va invitam sa ne vizitati la ISE 2019 Amsterdam


  Ca in fiecare an, va invitam sa ne vizitati in perioada 5-8 Februarie la Amsterdam, in standurile partenerilor nostri prezenti la Integrated Systems Europe 2019 pentru a va prezenta utimele tehnologii si solutii A/V.