Cum poti sustine un curs folosind tabla interactiva SMART Board si Microsoft TeamsPastrati sentimentul natural de predare si implicati-va elevii in mediul virtual folosind aplicatia de videoconferinta Microsoft Teams® pe tabla interactiva SMART Board®


Zilele acestea se pare ca traim in Microsoft Teams, lipiti de birourile noastre, privind la galerii video minuscule. Dar acum tabla dvs interactiva SMART Board va poate ajuta sa va conectati mai bine cu elevii si sa le mentineti implicarea, fie ca sunt in sala de clasa, la distanta sau in ambele locatii!

Continuati sa predati folosind aceleasi unelte si fluxuri de lucru cu care sunteti obisnuiti, precum stiloul, cerneala, atingerea sau gesturile, in loc sa va limitati la mouse-ul computerului. Tabla dvs interactiva SMART Board pastreaza continuitatea in predare la nivelul de experienta de clasa, asa incat elevii de acasa pot avea aceeasi experienta interactiva si antrenanta ca si cum s-ar afla in sala de clasa.

Stai, pot face videoconferinta pe tabla mea interactiva SMART Board?

Absolut! Conectati orice PC Windows PC, iOS sau dispozitiv Chrome la tabla interactiva SMART Board pentru o experienta de calitate ridicata in partajarea de ecrane, fisiere video sau audio cu aplicatia Microsoft Teams. Partajati ecranul SMART cu uneltele sale puternice de predare, diverse pagini web sau alte aplicatii catre elevii dvs, in timp ce ei va privesc cum scrieti pe tabla sau cum faceti adnotari, in timp real!

Galeriile video cu participantii sunt afisate la definitie inalta pe tabla dvs interactiva SMART Board, ajutandu-va sa va conectati mai bine cu elevii de la distanta. Fiecare pixel conteaza ca sa puteti vedea cat mai clar elevii.

Vedeti cum ar arata pentru dvs si pentru elevi!


Echipamente

SMART Board® MX265-V2


SMART Board® MX275-V2


SMART Board® MX286-V2


Software

Oferta Educationala

SMART + Microsoft TEAMS

Servicii
CONSULTANTA

PROIECTARE

INSTALARE

INTEGRARE CU ALTE SISTEME

MENTENANTA

SUPORT TEHNIC

Unelte de instruire pentru Predare Fenomenala


Focusati atentia elevilor prin partajarea ecranului si utilizarea de cerneala activa si instrumente specifice pentru lectii, documente si pagini internet. Functia SMART ink pune accent pe invatare si este inclusa in fiecare tabla interactiva SMART Board. Scrieti intr-un (sau peste) orice tip de document si atrageti atentia elevilor cu functiile de Reflector si Lupa! In plus, scoateti in evidenta ideile stralucite cu multitudinea de unelte pentru stilou disponibile in software-ul SMART Notebook, inclusiv Creionul Magic si Marker-ul.

Ce dureaza mai putin decat atentia elevului in sala de clasa?
Atentia elevului care invata de la distanta. 😥


Elevii retin mai mult prin predarea in timp real


Distragerea atentiei, programarea dispozitivelor si impartasirea conflictelor...lista este fara numar si toate converg spre impiedicarea mentinerii atentiei elevilor in mediul de invatare de la distanta.

Utilizand aplicatia Microsoft Teams pe tabla dvs interactiva SMART Board, elevii de la distanta se pot conecta la ecranul partajat de profesor in timp ce isi vad prin video live profesorul care preda lectia.

Indiferent unde s-ar afla, elevii isi pot urmari profesorii care predau si pot vedea inclusiv adnotarile in timp real sau scrisul pe tabla.

Va lipseste prezenta in fata salii de clasa?

Pastrati focusul pe predare si familiaritate. Elevii va pot vedea la tabla interactiva SMART Board cu care sunt obisnuiti iar dvs puteti pastra continuitatea experientei din sala de clasa de la distanta, pentru o mai buna predare si retentie a informatiei. Atentia este capturata si imaginatia este lasata sa zboare.

Construiti conexiuni semnificative in medii de invatare mixte
Cum salile de clasa arata diferit astazi, poate fi dificil de construit relatii cu elevii pe care nu ii vedeti in fata. Conectati-va de la orice distanta prin videoconferinta pentru a putea crea adevarate experiente de invatare.

Invatarea de tip All-inclusive
Fie ca se afla la distanta sau in sala de clasa, elevii si profesorii pot interactiona usor unii cu ceilalti printr-o galerie de imagini vasta, de rezolutie inalta.

Mediile de invatare devin din ce in ce mai complexe. Dar puteti mentine fluxul tactil de predare si predarea de tip „in fata clasei” prin aplicatia de videoconferinta Microsoft Teams de pe tabla interactiva SMART Board.

Dar stati, mai avem si altele! Amplificati-va lectiile cu suita de invatare SMART Learning Suite App

Doriti sa aduceti mai multe unelte de invatare in lectiile virtuale? Aplicatia SMART Learning Suite Online pentru Microsoft Teams este o aplicatie web ce permite profesorilor sa transforme documente vechi de tip Power Point, PDF sau alte fisiere de prezentare etc, in lectii interactive, atractive pentru elevi- si o modalitate usoara de a crea grupuri de lucru cu suprafete de lucru colaborative! Este locul in care toata sala de clasa se conecteaza in cloud folosind dispozitivul fiecarui elev. Aici, elevii se pot implica in activitati de invatare ghidate continuu, ca si cum s-ar afla toti in sala de clasa. Depasiti mediul de invatare de tip mixt si conectati-va cu adevarat elevii din sala de clasa de la distanta folosind aplicatia SMART Learning Suite App pentru Microsoft Teams.

Inca nu sunteti utilizator SLS Online?Testati-l astazi gratuit. .


Doresti mai multe informatii despre solutiile SMART?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.
 • Comunicat ELTEK privind situatia actuala


  Activitatea companiilor din grupul AVITECH continua la acelasi nivel de profesionalism si asiguram partenerii nostri ca respectam toate masurile de siguranta impuse de Ministerele Sanatatii si Afacerilor Interne.

 • Solutii de tip videowall pentru cladirea The Bridge II


  Proiectele The Bridge I si The Bridge II intaresc inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente.

 • Viorel Biziru este noul partener al companiei ELTEK


  Viorel a absolvit Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, are certificari PMP, CTS si o experienta de peste 15 ani in coordonarea unora dintre cele mai importante proiecte A/V.

 • ELTEK a devenit parte din AVITECH Group


  Viziunea companiei este de a deveni cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

 • Cel mai bun partener NEC pentru solutii Videowall


  Ca recunoastere a profesionalismului, la sfarsitul anului 2018, filiala NEC RBM ne-a conferit premiul pentru cel mai bun partener din regiune, in domeniul proiectarii si promovarii solutiilor de afisare de tip Videowall.

 • Va invitam sa ne vizitati la ISE 2019 Amsterdam


  Ca in fiecare an, va invitam sa ne vizitati in perioada 5-8 Februarie la Amsterdam, in standurile partenerilor nostri prezenti la Integrated Systems Europe 2019 pentru a va prezenta utimele tehnologii si solutii A/V.