Crowd Mics ™ de la Biamp

Voice | Polling | Text | Notify


Biamp Systems este un producator cu renume in domeniul audio, recunoscut la nivel global pentru livrarea de produse de inalta calitate. Compania Biamp este dedicata crearii de echipamente care conduc la evolutia comunicarii prin intermediul solutiilor audio. In anul 2018 sistemul Crowd Mics ™ a fost achizitionat de Biamp de la fondatorul acesteia, Tim Holladay. “Am fost foarte incantat cand Biamp si-a exprimat interesul pentru a achizitiona Crowd Mics. Echipa noastra a lucrat mult la dezvoltarea ideii transformand-o in solutie. Biamp detine experienta, resursele si pasiunea de care Crowd Mics are nevoie pentru a atinge intregul potential” a declarat Holladay – fondatorul sistemului Crowd Mics.

Sistemul Crowd Mics ™ de la Biamp sprijina comunicarea si modul de interactionare prin transformarea smartphone-urilor si tabletelor in microfoane wireless.
Sistemul este alcatuit din doua aplicatii, ambele avand un public tinta diferit, una este dedicata participantilor din cadrul unui eveniment si cealalta este creata pentru moderatorii acestuia, totodata sistemul include si un dispozitiv hardware pre-configurat, numit ATOM.
ATOM serveste ca punct central de conexiune intre moderator, participant si spatiul unde se desfasoara evenimentul. Sistem AV ce suporta patru interfete de iesire audio, minijack de 3,5 mm, conector Euroblock, HDMI si USB incorporate. Sistemul Crowd Mics ™ permite, de asemenea, moderatorilor sa aiba acces la un istoric complet privind participantii, inclusiv la intrebarile ce urmeaza a fi prezentate in desfasurarea evenimentului. Rezultatele sondajelor pot fi, atat monitorizate, cat si gestionate de la distanta prin intermediul platformei SageVue™ 2.0 de la Biamp. Ambele aplicatii Crowd Mics ™ sunt compatibile cu dispozitivele mobile Apple® unde ruleaza iOS® v12.0, dar si cu dispozitivele mobile Android v8.0.
Crowd Mics ™ este solutia perfecta atat pentru participanti, cat si pentru moderatorii unor prezentari, prelegeri, discutii de grup sau evenimente cu o capacitate pana la 1000 de participanti.
Crowd Mics ™ de la Biamp poate fi utilizat in domenii precum: educatie, corporate, evenimente etc.

Beneficii pentru participanti:
• Trei moduri diferite de participare.
• Interfata intuitiva, usor de utilizat.
• Microfon mereu la indemna.
• Sondaje usor si rapid de completat.

Beneficii pentru moderatori:
• Simplificarea interactiunilor cu publicul.
• Alegerea cu usurinta a persoanei care continua discutia.
• Crearea sondajelor si publicarea rezultatelor rapid si usor.
• Masurarea si analizarea statisticilor privind gradul de implicare al publicului.

Crowd Mics ™ permite utilizatorilor sa aleaga modul in care doresc sa interactioneze, acesta putand fi personalizat in functie de preferintele fiecaruia.
Comunicarea in cadrul unui eveniment se poate face fie prin apel video, text sau sondaje de opinie.
Acestea pot fi, atat anonime, cat si nominale, decizia asupra acestui aspect apartinand in totalitate participantului. Crowd Mics ™ ofera toate aceste optiuni de interactionare cu scopul ca toti participantii din cadrul unui eveniment sa aiba posibilitatea de a-si putea exprima punctul de vedere, indiferent de modul de comunicare ales. Utilizarea aplicatiilor de pe propriile dispozitive mobile, Apple sau Android, transforma acest mod de interactionare in unul familiar pentru participant, dar si moderatori.

Biamp imbunatateste sistemul Crowd Mics ™ adaugand noi functii de gestionare.
Biamp a anuntat o serie de caracteristici noi pentru solutia revolutionara care ajuta publicul sa fie activ in cadrul unui eveniment sau conferinte, creand in final o experienta reala de colaborare intre moderatori si participanti. Sistemul Crowd Mics ™ de la Biamp transforma smartphone-urile si tabletele intr-un microfon personal si un mod de comunicare interactiv printr-o aplicatie ce poate fi instalata gratuit pentru iOS sau Android, oferind astfel o experienta simplificata participantiilor si moderatorilor deopotriva. “ Pana in acest moment participantii din cadrul unei prezentari sau unui eveniment au avut optiuni limitate si in general nesatisfacatoare pentru a contribui cu raspunsuri pe parcursul desfasurarii evenimentului “ a declarat Joe Andrulis – vicepresedinte Biamp. Cu ajutorul sistemului Crowd Mics ™ participantii pot comunica in timp real in cadrul unei prezentari. Acesta este considerat de specialisti primul sistem interactiv conceput special pentru participantii din cadrul evenimentelor si moderatorii prelegerilor sau prezentarilor, acestia avand posibilitatea de a purta o discutie in mod natural, colaborativ. In cadrul evenimentului InfoComm 2019, Biamp a anuntat ca noul sistem Crowd Mics 1.1 va fi disponibil in trimestrul 3 din anul 2019, iar utilizatorii existenti ai Crowd Mics pot face upgrade gratuit.

Sistemele Biamp sunt disponibile in Romania prin intermediul companiei ELTEK.
ELTEK Multimedia ofera solutii complete, la cheie, acoperind toate fazele unei implementari de succes: consultanta, proiectare si arhitectura sistem, procurare, finantare, instalare, dezvoltare de continut, integrare, instruire, operare, mentenanta, suport tehnic si service.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Echipamente

Crowd MicsServicii


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Mentenanta

Oferta

Doresti mai multe informatii despre sistemele Biamp?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.