Sistemele PA/VA/BGM de la ATEÏS, in Romania prin ELTEKCompania olandeza ATEÏS, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de sisteme de sonorizare, adresare publica si alarmare (PA/VA/BGM) este prezenta in Romania prin intermediul ELTEK Multimedia.

ATEÏS are o experienta de peste 30 de ani în cercetarea, proiectarea, dezvoltarea și furnizarea de numeroase echipamente în domeniul sistemelor de adresare publică si de alarmare vocala.

Compania detine fabrici in Europa si Asia fiind prezenta in peste 40 de tari.
Alaturi de Toa si Bosch, ATEÏS este unul dintre liderii industriei de profil care ofera sisteme de inalta calitate a sunetului, extrem de fiabile, certificate EN-54.

ATEÏS are numeroase instalari de referinta in intreaga lume dintre care mentionam:
Burj Al Arab, Marina One and Duo, Asia Square Tower, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel
, Kings Cross Station, Jumeirah Beach Hotel, Business Bay, European Parliament, Parliament of Singapore, U.S. Department of State, Stade de France, Signal Iduna Park, SBB Railway Stations, Dubai Metro, Amsterdam Central Station, Frankfurt Airport, Hong Kong Airport etc.


In Romania sistemele ATEÏS le regasim instalate prin intermediul ELTEK in urmatoarele proiecte:
Mega Mall Bucuresti, Park Lake Bucuresti, Spitalul Mioveni, Universitatea Politehnica Bucuresti, Shopping City Târgu-Jiu etc.

Gama de echipamente ATEÏS cuprinde 3 serii; BOUTIQUE Scalable, IDA8 Integrated, DIVA Compact.

BOUTIQUE Scalable PA/VA System; sistem certificat EN54-16 si UL-2572, proiectat pentru spatiile mici si medii, precum; cladiri de birouri, hoteluri, retele de transport subteran si feroviar etc.

IDA8 Integrated PA/VA System; sistem caracterizat de o stocare digitală de până la 100 de minute, certificat EN54-16, proiectat pentru spatiile medii si mari, precum; stadioane, arene sportive, centre comerciale, aeroporturi etc.

DIVA Compact PA/VA System; un sistem compact in conformitate cu certificatul EN54-16, proiectat pentru spatiile mici si medii, precum; institutii de invatamant, institutii de stat, sali de spectacol etc.

Acest parteneriat cu ATEÏS intareste inca o data angajamentul ELTEK , de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.Echipamente


BOUTIQUE Scalable PA/VA System

IDA8 Integrated PA/VA System

DIVA Compact PA/VA System

Utilizare

Centre comerciale
Hoteluri
Aeroporturi
Retele de transport subteran si feroviar
Arene sportive
Institutii de stat
Sali de spectacol
Institutii de educatie

Doresti informatii suplimentare despre sistemele PA/VA/BGM ATEÏS?

Specialistii ELTEK va stau la dispozitie pentru consultanta si proiectare de sisteme PA/VA/BGM-ATEÏS.