Servicii v01

Consultanta | Proiectare | Instalare | Mentenanta & Service | A/V as a SERVICE

CONSULTANTA

Experienta acumulata in 20 de ani


Compania noatra activeaza pe piata integratorilor de sisteme audio-video de 20 de ani, timp in care a dobandit experienta necesara pentru derularea oricarui proiect indiferent de complexitatea acestuia si si-a alcatuit o echipa de profesionisti. Datorita acestor doua resurse importante, va putem oferi servicii de consultanta pentru alegerea solutiilor si echipamentelor de care aveti nevoie.

PROIECTARE

Ingineri pregatiti si certificati la cele mai inalte standarde


Departamentul de proiectare al companiei ELTEK este alcatuit din ingineri specializati si cu experienta in elaborarea proiectelor audio-video pentru clienti din diferite domenii. Colegii nostri discuta cu beneficiarul lucrarii pentru a identifica cerintele si nevoile acestuia si prezinta propriile recomandari menite a aduce plus valoare proiectului.

INSTALARE

Peste 1.000 de sali de intalniri si conferinte


Acordam o deosebita importanta serviciilor de instalare si punere in functiune a echipamentelor, de aceea ne-am alcatuit o echipa de ingineri certificati, cu experienta in instalarea sistemelor audio-video si care trateaza cu responsabilitate fiecare proiect pe care il deruleaza. Profesionalismul inginerilor nostri este dovedit si de numeroasele proiecte desfasurate.

MENTENANTA si SERVICE

Echipe dedicate pentru interventii 24/7


ELTEK Multimedia ofera servicii de mentenanta si service 24/7/365 pentru a asigura functionarea optima a echipamentelor si sistemelor instalate sau preluate in mentenanta. Compania dispune de 14 centre regionale de suport tehnic in Romania si Republica Moldova si echipe mobile de interventie pentru a asigura mentenanta sistemelor instalate de noi sau de alte companii.

A/V as a SERVICE

A/V as a SERVICE


ELTEK ofera servicii de mentenanta si service 24/7/365 pentru a preveni defectarea echipamentelor si a sistemelor, dar si pentru a asigura functionarea optima a acestora. i.


Congratulations. Your message has been sent successfully.
Error, please retry. Your message has not been sent.
Alatura-te comunitatii de profesionisti AV din Romania.