Sala de monitorizare si control “la cheie” pentru RomtelecomAVITECH anunta finalizarea cu succes pentru Romtelecom a uneia dintre cele mai sofisticate sali de monitorizare si control din Romania. Aici se prelucreaza si se gestioneaza datele provenite din reteaua de telecomunicatii. Scopul acestei sali este de a remedia in timp util si cu maximum de eficienta a eventualelor avarii, de a monitoriza parametrii specifici, dar si de sincronizare cu retelele afiliate.

Experienta de peste 10 ani in domeniu, serviciile de calitate, oferta de echipamente de la cei mai renumiti furnizori mondiali si capacitatea companiei de a oferi solutii “la cheie” au contribuit semnificativ la selectarea AVITECH pentru realizarea acestui important proiect.

Furnizarea “la cheie” a acestui proiect a presupus o serie de etape: proiectare si design de interior, reamenajare spatiu, executie instalatie electrica, realizare cablare structurata, configurare si instalare sisteme de climatizare, control lumini, sonorizare si videowall, instalare mobilier, statii de lucru si display-uri LCD si punere in functiune a tuturor sistemelor.

Elementul cheie al proiectului, videowall-ul, este format din 27 de cuburi cu retroproiectie de 67” Christie Digital asezate in matrice 9x3, fiecare cu rezolutie nativa SXGA+, comandate cu ajutorul unui controller Jupiter dedicat. In gestionarea semnalului este implicat si un matrix switcher DVI RGB Spectrum.

Una dintre cele mai mari companii de comunicatii din Romania si lider pe piata de comunicatii fixe, Romtelecom ofera servicii de incredere, inovative si usor de utilizat, de la traditionala telefonie fixa, Internet de banda larga si televiziune digitala pana la cele mai sigure centre de gazduire a datelor din Romania si pachete de servicii de date si voce.
Doresti mai multe informatii despre amenajarea si dotarea dispeceratului?

Trimite-ne un e-mail, iar unul dintre specialistii ELTEK iti va oferi informatiile de care esti interesat.