O noua era a conferintelor video cu Logitech Rally Bar


 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Pandemia generata de COVID 19 inca nu s-a terminat, iar companiile de peste tot inca se invart in jurul deciziei de a munci de acasa sau intr-o maniera hibirida. Cert este ca discutiile si intalnirile purtate virtual vor fi in continuare o tendinta crescatoare a prezentului.

Acest fapt este argumentat de statisticile potrivit companiei de cercetare GigaOm, 87% dintre membrii unei echipe care lucrează de la distanță se simt mai conectați la echipa lor atunci când pot folosi videoconferința și, de asemenea, se simt mai conectați la procesele pe care trebuie să le deruleze împreună.

Astfel, Logitech a decis sa porneasca anul intr-o maniera competitiva prin actualizarea portofoliului lor, deja impresionant. Producatorul elvetian a anuntat la mijlocul lunii trecute, adaugarea gamei Rally Bar intr-o lista de solutii destinate usurarii comunicatiilor realizate prin video, in care se mai afla si produse consacrate precum: Connect, Meetup si Rally.

Aceasta suita include Rally Bar, proiectat special pentru spatiile de intalnire de dimensiuni medii si Rally Bar Mini pentru incaperi mici, ambele cu un design all-in-one (camera PTZ, difuzoare si microfoane in acelasi sistem). Pe langa aplicatiile de video-conferinta care certifica echipamentele si sunt acceptate in mod nativ (Zoom si Microsoft Teams), vor putea fi rulate si alte servicii populare precum: GoTo, Pexip si RingCentral.

De asemenea, a fost lansat si RoomMate, un dispozitiv intermediar care permite clientilor sa ruleze servicii de video-conferinta cu solutii precum Rally Plus, fara nevoia de a utiliza un PC sau Mac, simplificand semnificativ configurarea.

Calitatea audio si video raman prioritati

Rally Bar si Rally Bar Mini isi propun sa indeplineasca toate asteptarile pe care le au utilizatorii de la conferintele video si sa pastreze standardul inalt stabilit de produsele precedente din aceeasi categorie.

Vorbim despre o calitate buna a imaginii la cea mai inalta rezolutie disponibila (4K in acest caz) insotita de capacitatea de zoom optic 5x (va fi ulterior marit digital pentru un zoom total HD de 15x) si un camp de vizualizare total extrem de larg pentru camere video destinate pentru spatii mici si medii. (163° vertical si 110° orizontal).

Camera principala PTZ (pan, tilt, zoom), intuitiv, are functii motorizate de panormare si inclinare care pot fi controlate prin telecomanda Bluetooth din dotare. Dar cel mai probabil, aceasta nu va fi necesara, datorita tehnologiei incorporate ce automatizeaza procesul de incadrare al persoanelor.

Dar vorbim si despre un sunet clar, iar pentru a realiza aceasta caracteristica, cele doua echipamente includ difuzoare cu distorsiuni deosebit de reduse si cate 6 microfoane directionale adaptive care formeaza un fascicul prin care sunt identificate automat persoanele care vorbesc. Pentru a amplifica experienta auditiva, vocile sunt optimizate cu ajutorul tehnologiei RightSound, parte a suitei definitorii pentru perifericele video Logitech: RightSense.


O alta componenta a suitei este RightSight, folosita in tandem cu inteligenta artificiala a sistemului (AI Viewfinder), pe o camera secundara. Aceasta detecteaza automat formele corpului uman prezent si le proceseaza in timp real. Rezultatul este concentrarea imaginii asupra participantilor in orice moment al conferintei, eliminand situatiile in care cadrul devine incetosat. De asemenea, sistemul se ajusteaza automat cand noi persoane intra in incapere.

Simplu de configurat, gestionat si monitorizat

Nimeni nu isi doreste o sala de conferinte asemanatoare unui sediu de depozitare, plin de cablaje, iar Logitech au luat si acest aspect in calcul. Configurarea sistemului dureaza doar cateva minute si se face printr-un cablu USB conectat la orice fel de PC, fara a mai fi necesar vreun software. Utilizand Logitech Sync sau o alta aplicatie de control centralizat (Zoom Dashboard, Microsoft Teams Admin Centre ), poti si monitoriza si gestiona cele doua dispozitive Rally Bar de pe o singura platforma.


Despre Logitech si disponibilitate

Logitech proiecteaza echipamente care au un impact in viata de zi cu zi a oamenilor, conectandu-i cu experientele digitale de care au nevoie. In urma cu mai bine de 35 de ani, Logitech a inceput prin a conecta calculatoare, iar astazi este o companie polivalenta care conecteaza oameni, prin video, muzica si gaming. Scopul componentei de colaborare prin video este de a face intalnirile acesibile si rentabile pentru o audienta larga, fara a pierde din calitate. Mai multe detalii despre produsele si solutiile lor pentru conferintele video se gasesc pe www.logitech.com/vc.

Cele doua noi dispozitive ale gamei Logitech Rally Bar sunt realizate cu margini rotunjite pentru crea un aspect minimalist. Vor fi disponibile in culorile grafit si alb si in noul magazin virtual al Eltek Multimedia: https://store.eltek.ro/.

Gama Logitech Rally Bar
Rally Bar

Rally Bar Mini

Logitech RightSense


Servicii
CONSULTANTA

PROIECTARE

INSTALARE

INTEGRARE CU ALTE SISTEME

MENTENANTA

SUPORT TEHNIC

Doresti mai multe informatii despre solutiile Logitech?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.
 • Comunicat ELTEK privind situatia actuala


  Activitatea companiilor din grupul AVITECH continua la acelasi nivel de profesionalism si asiguram partenerii nostri ca respectam toate masurile de siguranta impuse de Ministerele Sanatatii si Afacerilor Interne.

 • Solutii de tip videowall pentru cladirea The Bridge II


  Proiectele The Bridge I si The Bridge II intaresc inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente.

 • Viorel Biziru este noul partener al companiei ELTEK


  Viorel a absolvit Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, are certificari PMP, CTS si o experienta de peste 15 ani in coordonarea unora dintre cele mai importante proiecte A/V.

 • ELTEK a devenit parte din AVITECH Group


  Viziunea companiei este de a deveni cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

 • Cel mai bun partener NEC pentru solutii Videowall


  Ca recunoastere a profesionalismului, la sfarsitul anului 2018, filiala NEC RBM ne-a conferit premiul pentru cel mai bun partener din regiune, in domeniul proiectarii si promovarii solutiilor de afisare de tip Videowall.

 • Va invitam sa ne vizitati la ISE 2019 Amsterdam


  Ca in fiecare an, va invitam sa ne vizitati in perioada 5-8 Februarie la Amsterdam, in standurile partenerilor nostri prezenti la Integrated Systems Europe 2019 pentru a va prezenta utimele tehnologii si solutii A/V.