Ce noutati aduce Barco ClickShare?In primavara acestui an, Barco a lansat aplicatia Desktop ClickShare pentru PC si Mac.
Acum poti distribui continutul fie prin intermediul software-ului, fie prin folosirea software-ului si a butonului ClickShare.

Aplicatia ofera o experienta intuitiva in toate salile de intalnire si o instalare rapida, care nu necesita drepturi de admin. De asemenea, este compatibila cu toate modelele ClickShare.
DesktopClickShare dispune de o versiune performanta si usor de utilizat, caracteristicile de baza potrivindu-se perfect in orice mediu de afaceri.

Printr-o simpla conectare Wi-Fi, DesktopClickShare ofera intregul suport de care aveti nevoie pentru o reala eficientizare a unei prezentari din cadrul unei conferinte sau a unui eveniment.
Pe langa lansarea aplicatiei, Barco, a lansat si platforma XMS Cloud Management, ce permite gestionarea de la distanta a unitatilor ClickShare si wePresent.

Platforma XMS Cloud Management permite managerilor IT sa gestioneze optim si simplu o baza impresionanta de unitati care pot fi instalate in orice mediu.
Pentru a putea accesa XMS Cloud Management, este necesar sa fie instalat un gateway in retelele IT ale companiei. Aplicatia ofera un management al dispozitivelor usor de utilizat, o experienta garantata de utilizator si o analiza sigura.

Asadar, aplicatia ofera in plus XMS Edge, un echipament hardware cu un singur gateway catre Cloud si XMS Virtual Edge, si un download gratuit de software (fisier OVA).

Serviciile sunt actualizate acum cu noul EssentialCare pentru ClickShare, un pachet de servicii proiectat de Barco pentru imbunatatirea calitatii produsului.
EssentialCare ajuta la rezolvarea rapida a problemelor si la evitarea costurilor neasteptate de inlocuire a produselor defecte.Descarca gratuit aplicatia disponibila pe AppleStore, Google Play sau la adresa www.clickshare.app.

Echipamente


Barco ClickShare CS-100 Huddle

Barco ClickShare CS-100

Barco ClickShare CS-200

Barco ClickShare CS-200+

Barco ClickShare CS-800

Utilizare

Cladiri de birouri
Centre comerciale
Showroom
Institutii de educatie
Institutii de stat

Pret

Doresti mai multe informatii despre produsele Barco ClickShare ?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.