Mentenanta si Service

In cadrul companiei noastre, exista un departament dedicat serviciilor de mentenanta si suport tehnic, alcatuit din ingineri si tehnicieni cu experienta, disponibili 24/7/365/, certificati si autorizati de partenerii nationali si internationali cu care colaboram.
Avem echipe in 14 orase cheie ale tarii: Bucuresti-Ilfov, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Chisinau-Rep Moldova, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.
Serviciile de mentenanta si suport tehnic se adreseaza fiecarei companii in care sunt instalate sisteme vizuale, de comunicatii, digital signage, audio, iluminat si integrare A/V.
Compania noastra isi ofera solutiile si serviciile pe intreg teritoriul Romaniei si in regiunea Balcanica, atat prin intermediul propriei echipe de ingineri si tehnicieni cat si prin reteaua de parteneri si colaboratori locali.


Garantie

ELTEK acorda garantie tuturor echipamentelor comercializata si instalate doar daca se respecta instructiunile producatorului referitoare la functionare si intretinere.

Service

Avem o echipa cu experienta, certificata si autorizata de producatori pentru repararea echipamentelor in perioada de garantie, dar si in cea de postgarantie.

Mentenanta

Specialistii nostri fac inspectii periodice pentru a preveni defectarea echipamentelor si intreruperea proceselor operationale, respectand legislatia si recomandarile producatorilor.


Avem capacitatea tehnica de a oferi servicii de mentenanta si service la nivel national, iar inginerii si tehnicienii nostri sunt disponibili si pot oferi suport tehnic in regim 24/7/365.
Serviciile de mentenanta si suport tehnic trebuie tratate cu prioritate, deorece o defectiune a unor echipamente poate genera intreruperea proceselor organizationale, iar aceasta actiune se poate traduce in mari pierderi financiare. In schimb, incheierea unui contract de mentenanta, va garanteaza revizii periodice conform recomandarilor producatorilor si/sau legislatiei in vigoare, dar si interventii in cel mai scurt timp pentru remedierea defectiunilor si repunerea imediata in functiune a sistemelor. De asemenea, se poate realiza monitorizarea la distanta a sistemelor critice pentru a depista in timp real mesajele de avertizare sau erorile de functionare si pentru a asigura un raspuns prompt din partea echipei noastre tehnice.