Seria F50 de display-uri interactive, inovatie in tehnologia touch screenSeria F50 de display-uri interactive destinate colaborarii reprezinta ultima inovatie in domeniul tehnologiei touch screen. Produsele Avocor utilizeaza cele mai recente si actualizate tehnologii care ofera interoperabilitate cu echipamentele hardware si software.

Cu un design atragator si o tehnologie ultra fast-touch in 20 de puncte, display-urile F50 sunt destinate comunicarii si colaborarii in spatii de lucru mai pretentioase precum; boardroom, sali de meeting executive, showroom etc.
Monitoarele din aceasta gama sunt compatibile cu cele mai uzitate platforme de comunicatii unificate Zoom, Skype for Business si Teams. Sunt disponibile dimensiunile: 65”, 75”si 86”.

Display-urile din seria F50 se integreaza cu echipamentele existente din cadrul salii, dar in acelasi timp pot suporta viitoare upgrade-uri.

Compania Avocor impartaseste viziunea strategica si tehnologica privind era digitala cu parteneri globali precum Microsoft, Lenovo, Intel, ZOOM, Logitech, Bluescape, Huddly, Nureva, Prysm, Urben, Quick Launch.

Incepand cu luna martie, ELTEK Multimedia a devenit partenerul companiei Avocor pentru Romania.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Printre clientii nostri se numara: Dell, UiPath, P&G, Vodafone, Groupe Renault, The Bridge, Luxoft, Nestle, Coca-Cola HBC, CNAIR, Senatul Romaniei, Camera Deputatilor etc.

Seria F50 este disponibila acum atat pentru testare, cat si pentru achizitionare, prin intermediul partenerului Avocor din Romania, ELTEK Multimedia .

Echipamente

Seria F50


Utilizare

Cladiri de birouri
Centre comerciale
Hoteluri
Institutii de educatie
Institutii de stat
Showroom

Doresti mai multe informatii despre Seria F50 de display-uri interactive?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.