Google Meet impreuna cu SMART BoardVa lipseste prezenta in fata salii de clasa? Realizati conexiuni mai stranse, indiferent de distanta, utilizand aplicatia Google Meet pe tabla interactiva SMART Board® pentru experiente de invatare cu adevarat antrenante.


Google Meet e acolo cand ai nevoie, dar predarea unei lectii via videoconferinta poate fi uneori haotica! Stiati ca tabla interactiva Smart board va poate ajuta? Conectati-va cu elevii si mentineti-i implicati, indiferent ca sunt in sala de clasa, la distanta sau in ambele locatii!

Predati lectiile utilizand instrumente si fluxuri de lucru cu care sunteti obisnuiti precum stiloul, cerneala, atingerea sau folosirea de gesturi in loc sa va limitati la mouse-ul computerului- tabla dvs interactiva SMART Board va furnizeaza sentimentul natural al predarii de zi cu zi, chiar si in mediul virtual.

Stai, pot face videoconferinta pe tabla mea interactiva SMART Board?

Desigur! Conectati orice computer Windows PC, iOS sau dispozitiv Chrome la tabla dvs interactiva SMART Board pentru o experienta calitativa in distribuirea de ecrane, fisiere audio si video prin aplicatia Google Meet. Folositi instrumentele de invatare disponibile in functia de Distribuire ecran de pe tabla SMART Board, distribuiti pagini web si alte aplicatii catre elevi, in timp ce ei va privesc cum scrieti si adnotati in timp real!

Galeriile afiseaza elevii participanti la calitate inalta pe tabla interactiva SMART Board, si va ajuta sa va conectati mai bine la elevii aflati la distanta. Fiecare pixel conteaza pentru a vedea cat mai clar elevii.

Vedeti cum ar arata pentru profesori si pentru elevi!


Echipamente

SMART Board® MX265-V2


SMART Board® MX275-V2


SMART Board® MX286-V2


Software

Oferta Educationala

SMART + Microsoft TEAMS

Servicii
CONSULTANTA

PROIECTARE

INSTALARE

INTEGRARE CU ALTE SISTEME

MENTENANTA

SUPORT TEHNIC

Instrumente de instruire pentru Invatare Fenomenala


Focusati atentia elevilor in timp ce distribuiti ecranul cu cerneala activa si unelte de lucru pentru lectii, documente si pagini web. Cerneala SMART pune accent pe predare si este inclusa gratuit cu fiecare tabla interactiva SMART Board. Scrieti intr-un (sau peste orice) document si pastrati atentia elevilor cu functiile Reflector si Lupa! In plus, scoateti in evidenta ideile stralucite prin functiile disponibile de scris accesibile in SMART Notebook, inclusiv Creionul Magic si Marker-ul.

Ce dureaza mai putin decat atentia elevului in sala de clasa?
Atentia elevului care invata de la distanta. 😥


Elevii retin mai multa informatie prin participarea la predarea in timp real


Distragerea atentiei, programarea dispozitivelor si distribuirea conflictelor.. lista e nesfarsita si devine imposibil sa mentineti atentia elevilor in mediul de invatare de la distanta.

Cu aplicatia Google Meet de pe tabla interactiva SMART Board, elevii de la distanta se pot conecta la ecranul distribuit si la videoconferinta in timp real cu profesorul care preda.

Indiferent unde s-ar afla, elevii pot sa-si urmareasca profesorii predand, inclusiv cu adnotari si scrierea pe tabla in timp real.

Va lipseste prezenta in fata salii de clasa?

Pastrati focusul pe predare si familiaritate. Elevii va pot vedea la tabla interactiva SMART Board cu care sunt obisnuiti iar dvs puteti pastra continuitatea experientei din sala de clasa de la distanta pentru o mai buna predare si retentie a informatiei. Atentia este capturata si imaginatia este lasata sa zboare

Construiti conexiuni semnificative in medii de invatare mixte
Cum salile de clasa arata diferit astazi, poate fi dificil de construit relatii cu elevii pe care nu ii vedeti in fata. Conectati-va de la orice distanta prin videoconferinta pentru a putea crea adevarate experiente de invatare.

Invatarea de tip All-inclusive
Fie ca se afla la distanta sau in sala de clasa, elevii si profesorii pot interactiona usor unii cu ceilalti printr-o galerie de imagini vasta, de rezolutie inalta.

Mediile de invatare devin din ce in ce mai complexe. Dar puteti mentine fluxul tactil de predare si predarea de tip „in fata clasei” prin aplicatia de videoconferinta Google Meet de pe tabla interactiva SMART Board.

Dar stati, mai avem si altele! Amplificati-va lectiile cu suita de invatare SMART Learning Suite App

Doriti sa aduceti mai multe unelte de invatare in lectiile virtuale? Aplicatia SMART Learning Suite G Suite le da profesorilor puterea de a transforma documente statice precum Google Slides, PDF-uri si alte tipuri de documente in lectii mult mai interesante, interactive– si o modalitate usoara de a crea grupuri de elevi care sa lucreze individual pe suprafete colaborative!

Aceasta este locatia pentru salile de clasa de tip „cloud-based” conectate prin utilizarea fiecarui dispozitiv al elevilor. Unde elevii pot lucra activitati de lectii ghidate permanent, ca si cum s-ar afla in sala de clasa. Depasiti mediul de invatare de tip mixt si conectati-va cu adevarat elevii din sala de clasa de la distanta – invatati mai multe despre Suita de aplicatii SMART Learning Suite si G Suite.Suita de aplicatii SMART Learning Suite si G Suite.

Inca nu sunteti utilizator SLS Online?Testati-l astazi gratuit. .


Doresti mai multe informatii despre solutiile SMART?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.
 • Comunicat ELTEK privind situatia actuala


  Activitatea companiilor din grupul AVITECH continua la acelasi nivel de profesionalism si asiguram partenerii nostri ca respectam toate masurile de siguranta impuse de Ministerele Sanatatii si Afacerilor Interne.

 • Solutii de tip videowall pentru cladirea The Bridge II


  Proiectele The Bridge I si The Bridge II intaresc inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente.

 • Viorel Biziru este noul partener al companiei ELTEK


  Viorel a absolvit Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, are certificari PMP, CTS si o experienta de peste 15 ani in coordonarea unora dintre cele mai importante proiecte A/V.

 • ELTEK a devenit parte din AVITECH Group


  Viziunea companiei este de a deveni cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

 • Cel mai bun partener NEC pentru solutii Videowall


  Ca recunoastere a profesionalismului, la sfarsitul anului 2018, filiala NEC RBM ne-a conferit premiul pentru cel mai bun partener din regiune, in domeniul proiectarii si promovarii solutiilor de afisare de tip Videowall.

 • Va invitam sa ne vizitati la ISE 2019 Amsterdam


  Ca in fiecare an, va invitam sa ne vizitati in perioada 5-8 Februarie la Amsterdam, in standurile partenerilor nostri prezenti la Integrated Systems Europe 2019 pentru a va prezenta utimele tehnologii si solutii A/V.