ELTEK Multimedia a devenit partenerul avocor pentru Romania



Incepand cu luna Martie, ELTEK Multimedia a devenit partenerul Avocor pentru Romania, furnizor global de display-uri interactive destinate colaborarii si invatarii in spatiile de lucru moderne.
Compania are sedii in Marea Britanie si Statele Unite ale Americii si distribuie echipamente in peste 40 de tari din intreaga lume.

Gama de echipamente Avocor este compusa din 3 serii de monitoare interactive: WCD, F50 si E10 .
WCD (Windows Collaboration Display) - sistem all-in-one dezvoltat impreuna cu Microsoft ce integreaza un display interactiv 65”, whiteboard si videoconferina cu camera 4K si sunet stereo. Este recomandat colaborarii si comunicarii in spatiile de lucru.

F50 constituie seria de displayuri interactive foarte performante, cu un design atragator si tehnologie ultra fast-touch in 20 de puncte, destinate comunicarii si colaborarii in spatii de lucru mai pretentioase precum boardroom, sali de meeting executive, showroom.
Monitoarele din aceasta gama sunt compatibile cu cele mai uzitate platforme de comunicatii unificate Zoom, Skype for Business si Teams. Sunt disponibile dimensiunile: 65”, 75”si 86”.

E10 cuprinde displayuri interactive cu rezolutie 4K si cu un raport pret/inalta performanta foarte bun. Sunt disponibile trei dimensiuni: 65”, 75”si 86”.

Acest nou parteneriat cu Avocor intareste inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente de comunicare, colaborare si invatare.

ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.
Parte din grupul AVITECH, echipa ELTEK Multimedia are o experienta de peste 20 de ani in amenajarea si dotarea cu echipamente Audio-Video, IT&Comunicatii a numeroase spatii de lucru si training, sali de intalniri, sali de consiliu si de conferinta, pentru majoritatea companiilor multinationale, si a institutiilor din Romania.

Dintre clientii nostri putem aminti: Dell Romania, UiPath, Luxoft Romania, Vodafone Romania, Groupe Renault, Engie Romania, Nestle Romania, Coca-Cola HBC, P&G Romania, Schlumberger, Banca Nationala a Romaniei, BRD Groupe Societe Generale, UniCredit Bank, Romatsa, CNAIR, Senatul Romaniei, Camera Deputatilor, Ministerul Afacerilor Interne, Academia de Studii Econimice Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti.


Echipamente

Seria E10

Seria F50

Seria WCD


Utilizare

Cladiri de birouri
Centre comerciale
Hoteluri
Showroom
Institutii de educatie
Institutii de stat

Pret


Doresti mai multe informatii despre avocor Windows Collaboration Display?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.