ELTEK expozant la GoTech World 2019Va invitam sa fiti alaturi de noi la cea de-a 8-a editie a evenimentului GoTech World 2019, care are loc in aceasta toamna (2-3 octombrie) la Romexpo.
Zona expozitionala cuprinde 7194 m2, unde vor fi prezentate solutii digitale B2B, si 7 scene dedicate pe care vor urca experti nationali si internationali din diferite domenii precum: Digital & E-Commerce, Developers, Business Software & Cloud, Infrastructure & Information Security, Devices & Internet of Things sau Go StarTech.

Miercuri si Joi, 09:00-18:00, va asteptam la standul nr.86 pentru a va prezenta solutiile noastre din domeniile Audio, Vizual, Iluminat, Automatizari, IT & Comunicatii.
ELTEK aduce in atentia profesionistilor sute de solutii potrivite pentru nevoile tehnologice ale oricarei companii.
Participantii la editia de anul acesta a evenimentului GoTech World vor putea descoperi si interacționa cu cele mai noi solutii, astfel:

DIGITAL SIGNAGE: display-uri profesionale pentru afisare indoor sau outdoor, precum si solutii avansate de analiza si interpretare a datelor din teren.
VIZUAL : echipamente profesionale de afisare pentru toate domeniile de utilizare: prezentari si conferinte, educatie, industrie, utilitati, infrastructuri critice, divertisment, spectacole, cinema, muzee, activitati sportive etc.
AUDIO: sunet de calitate in videoconferinta sau in sistemul de traducere simultana, muzica ambientala si anunturi clare catre public, coloana sonora pentru reclamele publicitare, sunet Dolby surround pentru filmele de la cinema, auditii muzicale de inalta fidelitate.
ILUMINAT: lumini speciale pentru a crea medii atractive si experiente deosebite in sali de conferinta, videoconferinta, teatre, sali de spectacol/concerte si spatii publice.

Expertiza ELTEK in domeniul IT si al comunicatiilor ne confera posibilitatea de a indruma clientii sa adopte ultimele tehnologii in materie de colaborare, digitalizare, infrastructura in vederea eficientizarii operationale si a dezvoltarii propriilor activitati de baza.

ELTEK, ca parte din AVITECH Group, este singurul integrator A/V din Romania care are competente interne si expertiza in domenii ingineresti diferite, iar acest lucru ne confera o mare flexibilitate in abordarea noilor tehnologii si in gasirea de solutii variate, adaptate la nevoile clientilor nostri.
Va asteptam cu drag sa ne revedem sau sa ne cunoastem la GoTech World 2019!

Eveniment

GoTech World 2019


Servicii


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Mentenanta

Oferta

Doresti mai multe informatii despre solutiile Audio/Video?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.