ELTEK a devenit partenerul SEDCO pentru Romania

Customer Experience Management | Queue Management | Digital Signage


In toamna aceasta ELTEK Multimedia a devenit partenerul SEDCO pentru Romania.
Compania are o experienta de peste 3 decenii si este furnizor global de sisteme si solutii destinate urmatoarelor industrii: Finante, Telecomunicatii, Sectorul Public, Sanatate si Retail.
Cu sediul principal in Dubai, SEDCO, asigura distributia de echipamente in 50 de tari si are un portofoliu de aproxiamtiv 5000 de instalari, totodata, compania inregistreaza la nivel global mai mult de 80 de parteneri.

SEDCO ofera o varietate de solutii automate de autoservire pe care clientii le pot accesa rapid, usor, oriunde si oricand. Implementarea sistemelor dezvoltate de SEDCO pot avea numeroase beneficii precum: economisirea timpului, reducerea costurilor, generarea unor venituri semnificative etc.
Sistemele SEDCO se pot instala in spatii precum: aeroporturi, institutii financiar-bancare, municipalitati, centre comerciale, receptii, asigurand rezultate optime in zonele aglomerate unde cozile se pot forma rapid.

Solutiile SEDCO de gestionare si informare a fluxului de clienti includ sisteme digitale de ordonare si dirijare a fluxului de clienti, display-uri interactive, chioscuri interactive, totemuri LCD, infochioscuri, sisteme de ticketing pentru gestionarea fluxurilor de persoane avand ca beneficii organizarea clientilor si evitarea cozilor.
Astfel, fluxul de persoane poate fi tinut sub control prin intermediul sistemelor SEDCO, mai exact prin eliberarea biletelor de ordine emise nominal.

Acest nou parteneriat cu SEDCO intareste inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente de comunicare si colaborare.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.
Parte din grupul AVITECH, echipa ELTEK Multimedia are o experienta de peste 20 de ani in amenajarea si dotarea cu echipamente Audio-Video, IT&Comunicatii a numeroase spatii de lucru si training, sali de intalniri, sali de consiliu si de conferinta, pentru majoritatea companiilor multinationale, si a institutiilor din Romania.

Dintre clientii nostri putem aminti: Dell Romania, UiPath, Luxoft Romania, Vodafone Romania, Groupe Renault, Engie Romania, Nestle Romania, Coca-Cola HBC, P&G Romania, Schlumberger, Banca Nationala a Romaniei, BRD Groupe Societe Generale, UniCredit Bank, Romatsa, CNAIR, Senatul Romaniei, Camera Deputatilor, Ministerul Afacerilor Interne, Academia de Studii Econimice Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Echipamente


SEDCOServicii


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Oferta

Doresti mai multe informatii despre sistemele Sedco?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.