ELTEK a devenit partener MultiTaction pentru Romania

Executive Boardrooms | Classrooms | Higher Education | Museums | Sports


ELTEK Multimedia a devenit partener Multitaction pentru Romania prin semnarea in luna noiembrie a acordului ce ii confera statut de Silver Dealer.
Multitaction este o companie finlandeza ce se numara printre liderii mondiali in dezvoltarea de solutii avansate de vizualizare si colaborare. Fondata in 2007 de catre un grup de cercetatori de la Universitatea din Helsinki, Multitaction a devenit astazi o companie de succes ce livreaza una dintre cele mai performante tehnologii cu touch din domeniu.

Pornind de la ideea de a dezvolta o solutie de vizualizare colaborativa performanta dar cu o interfata care sa nu ii intimideze pe utilizatorii mai putin obisnuiti cu tehnologia, compania a dezvoltat o platforma de afisare ce permite un numar nelimitat de atingeri si un software de colaborare inovativ, platforma care a fost premiata si care este astazi implementata in peste 50 de tari si utilizata de corporatii de renume, muzee, institutii educationale si companii din domeniul divertismentului.
Prin noul parteneriat, ELTEK Multimedia ofera clientilor si partnerilor sai, acces la tehnologia Multitaction si la gama de solutii interactive furnizate de producatorul finlandez.

Acest nou parteneriat cu MultiTaction intareste inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente de comunicare si colaborare.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.
Parte din grupul AVITECH, echipa ELTEK Multimedia are o experienta de peste 20 de ani in amenajarea si dotarea cu echipamente Audio-Video, IT&Comunicatii a numeroase spatii de lucru si training, sali de intalniri, sali de consiliu si de conferinta, pentru majoritatea companiilor multinationale, si a institutiilor din Romania.

Echipamente


MultiTactionServicii


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Oferta

Doresti mai multe informatii despre sistemele MultiTaction?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.