ELTEK a devenit membru al IAAPA


  • slide
  • slide

Avem placerea sa va anuntam ca incepand cu luna mai ELTEK Multimedia a devenit membru al IAAPA (The Global Association for the Attractions Industry). Fondata in 1918 , IAAPA reprezinta federatia celor mai mari companii, consultanti si membri individuali ai industriei de divertisment. Cei peste 6.000 de membri din peste 100 de tari sunt reprezentanti de profesionisti din parcuri tematice, parcuri de distractie, resort-uri, centre de recreere, gradini zoo, acvarii, centre stiintifice, muzee, vase de croaziera, producatori de echipamente pentru aceasta industrie si distribuitori.

De mai mult de un secol, asociatia conecteaza companiile de toate dimensiunile si oamenii de orice rang, pentru a ii ajuta sa le ofere clientilor experiente de neuitat. IAAPA gazduieste evenimente globale si conferinte care raspandesc idei si practici de succes. Pe langa asta, asociatia ofera si unelte si resurse (studii de caz, materiale promotionale, noutati si premii anuale) care reusesc sa transforme afacerile membrilor intr-o varianta a lor mai smart, mai sigura si mai profitabila.

Acest nou parteneriat intareste inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor cele mai noi si performante tehnologii si echipamente destinate industriei de divertisment, sustinute de cunostiintele si cercetarile celor mai mari jucatori din piata mondiala.

Pe platforma noastra de e-commerce, ELTEK Store, puteți descoperi intreaga noastra gama de display-uri, videowall-uri, kiosk-uri, toteme de prezentare, sisteme interactive si sisteme audio prin care poate fi imbunatatit segmentul de customer experience al centrelor de divertisment.

Parte din grupul AVITECH, echipa ELTEK Multimedia are o experienta de peste 20 de ani in amenajarea si dotarea cu echipamente Audio-Video, IT&Comunicatii a numeroase spatii de divertisment, precum: muzee (Muzeul Olteniei), centre de cercetare (Institutul National De Cercetare Dezvoltare Aerospatiala), gradini zoologice, planetarii (Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau), teatre (Teatrul “ARCub”) si sali de cinema (Complexul Cultural “Eugen Ionescu” Slatina).

The Global Association for the Attractions Industry


Servicii
CONSULTANTA

PROIECTARE

INSTALARE

INTEGRARE CU ALTE SISTEME

MENTENANTA

SUPORT TEHNIC

Doresti mai multe informatii despre produsele pentru industria de divertisment?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.