ELTEK a devenit membru al Digital Signage Federation


  • slide
  • slide

Avem placerea sa va anuntam ca incepand cu luna aprilie ELTEK Multimedia a devenit membru al Digital Signage Federation. Conceputa in Martie 2010 de mai multi profesionisti din industria americana, asociatia are ca scop progresul pietelor de afisare digitala, de tehnologii interactive si de afisare si publicitate exterioara (DOOH).

DSF este o voce independenta non-profit a industriei de afisare digitala si este concentrata pe dezvoltarea educatiei despre acest domeniu prin cursuri si certificari, crearea de parteneriate si relatii temeinice intre membri si standardizarea unor interese comune. Astfel, inca de la intemeiere, asociatia a sustinut cercetarea si implementarea unor legislatii, regulamente si standarde imbunatatite care vizeaza utilizarea si vanzarea afisarii digitale si a produselor sau serviciilor conexe. Alte activitati includ premierea celor mai bune concepte ( Digital Signage Federation Ignite Awarads), distribuirea de studii de caz, articole si lucrari de cercetare relevante si webinarii. Mai multe detalii puteti afla din portalul oficial: https://www.digitalsignagefederation.org/ .

Acest nou parteneriat intareste inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor cele mai noi si performante tehnologii si echipamente destinate afisarii digitale, sustinute de cunostiintele si cercetarile celor mai mari jucatori din piata mondiala.

Pentru a vă informa mai bine despre ce înseamnă afișarea digitală și care este impactul acestei tehnologii de vizualizarea vă recomandăm să citiți articolul nostru dedicat pe această temă. De asemenea, pe platforma de e-commerce, ELTEK Store, puteți descoperi intreaga noastra gama de display-uri, videowall-uri, kiosk-uri, toteme de prezentare si sisteme interactive prin care poate fi imbunatatit segmentul de customer experience al unor aplicatii precum: educatie, transport, retail si spatii de birouri.

ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica. Pentru a oferi solutii cat mai moderne si adaptabile de digital signage compania noastra colaboreaza cu unele dintre cele mai mari nume producatoare de echipamente specializate precum: Sharp/NEC Displays, LG, AllSee, Aoto și Absen. Noi oferim tot ecosistemul retelei de afisare prin integrarea cu platformele partenerilor (PADS4, MVIX si LG SuperSign) si oferirea de continut.

Parte din grupul AVITECH, echipa ELTEK Multimedia are o experienta de peste 20 de ani in amenajarea si dotarea cu echipamente Audio-Video, IT&Comunicatii a numeroase spatii de lucru si training, sali de intalniri, sali de consiliu si de conferinta, pentru majoritatea companiilor multinationale, si a institutiilor din Romania.

Digital Signage Federation


Servicii
CONSULTANTA

PROIECTARE

INSTALARE

INTEGRARE CU ALTE SISTEME

MENTENANTA

SUPORT TEHNIC

Doresti mai multe informatii despre produsele pentru afisare digitală?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.