Deveniti Partener ELTEK

Compania noastra are o retea de parteneri in Romania, Rep Moldova si Bulgaria care revand echipamente A/V si ii promoveaza anumite solutii, functie de profilul activitatii: firme de instalatii electrice, integratori IT&C, firme de comert on-line.
A fi Premium Reseller ELTEK va deschide o serie de noi oportunitati in afaceri. Colaborarea cu ELTEK este profitabila si se bazeaza pe incredere, respect reciproc si seriozitate. Noi va ajutam sa va extindeti afacerea, sa fructificati orice oportunitate din domeniul A/V, chiar daca acesta nu constituie preocuparea de baza sau nu exista suficiente resurse si experienta. Cu sprijinul nostru puteti demara proiecte complexe de amenajari de sali de spectacol, cinema, planetarium, dispecerate, retele extinse de digital signage sau comunicatii video, sisteme de PA/VA/BGM.
ELTEK isi ajuta partenerii sa construiasca proiecte, oferind consultanta in alegerea celor mai potrivite echipamente, solutii sau arhitecturi, asigura servicii de proiectare si intocmire caiete de sarcini, acorda suport la ofertare pe baza unor documentatii furnizate, participa activ la demonstratii si teste cu echipamente, ofera suport tehnic la instalare si punere in functiune.