Despre noi

Companie membra a AVITECH Group cu peste 20 de ani de experienta, ELTEK Multimedia SRL este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.
ELTEK Multimedia SRL este o companie romaneasca detinuta de AVITECH (88%), Andi Segal (CEO, 4%), Andrei Dobrica (CTO, 4%) si Viorel Biziru (Technical Manager, 4%). ELTEK se ocupa cu importul, comercializarea si instalarea de echipamente, proiectarea si integrarea sistemelor de curenti slabi, mentenanta si suportul tehnic aferent in domenile Audio, Vizual, Iluminat, Automatizari, IT&Comunicatii.
De-a lungul celor 20 de ani de activitate, echipa noastra a amenajat si dotat peste 2000 de sali de intalniri si conferinta, sali de spectacol, cinema, arene sportive, centre de comanda si control.
In Romania, ELTEK reprezinta unii dintre cei mai importanti producatori din industria mondiala de profil precum Biamp, Crestron, Kramer, LG, NEC, QSC, R&M, SHURE, SMART Technologies.
Compania noastra isi ofera solutiile si serviciile pe intreg teritoriul Romaniei si in regiunea Balcanica, atat prin intermediul propriei echipe de ingineri si tehnicieni cat si prin reteaua de parteneri si colaboratori locali.

Experienta dovedita

Avem mai mult de 20 de ani de experienta dovedita in furnizarea, instalarea, integrarea si mentenanta echipamentelor si sistemelor profesionale A/V, IT&Comunicatii.

Competente probate

Dispunem de o echipa cu peste 30 de ingineri si tehnicieni specializati si certificati de catre producatori pentru instalarea si configurarea echipamentelor pe care le oferim.

Profesionalism

Calitatea solutiilor, echipamentelor si serviciilor noastre, grija fata de clienti si de parteneri sunt principalele atuuri care ne-au permis sa ne mentinem pozitia de lider in industria de profil.


Avem capacitatea tehnica de a integra toate sistemele si instalatiile asociate domeniilor pro A/V, IT&C si resursele necesare pentru a gestiona cu succes orice tip de proiect indiferent de complexitatea lui.
Experienta dobandita si transferata din grupul AVITECH in ceea ce priveste proiectarea si integrarea instalatiilor electrice, a sistemelor de securitate, siguranta si automatizari pentru cladiri, a infrastructurii IT&Comunicatii, permite companiei noastre sa asimileze cu usurinta tehnologiile inovatoare si sa se adapteze rapid la noile tendinte si provocari din mediul de afaceri. Astfel, solutiile furnizate de ELTEK sunt personalizate si raspund intotdeauna standardelor de calitate cele mai inalte, necesitatilor tehnice si constrangerilor bugetare impuse de catre clientii nostri, fie ca acestia sunt corporatii multinationale, companii nationale, organizatii, institutii de stat sau din administratia locala.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Echipa noastra


Andi Segal

CEO, PartnerAndrei Dobrica

CTO, PartnerViorica Pintiala

CFORoxana Tanase

HR ManagerDragos Palalau

Marketing ManagerDaniel Gheorghe

Key Account Sales ManagerAndreea Toma

Distribution Sales ChannelVlad Borosan

Educational Sales ChannelMarian Iancu

A/V Design Engineer


Viorel Biziru

Technical Manager, Partner


Mihai Gheorghiu

A/V Design Engineer


Liviu Cioc

Technical Services Expert


Claudiu Szekely

Network Engineer


Robert Olteanu

Technical Services Expert


Marius Mardale

Sound & Lights Product Manager


Daniel Ionita

Technical Services ExpertCertificari


AUDINATE: Dante Certification Level 1/2
AMX: AMX Certified Programmer
ATEÏS: PA/VA systems with ATEÏS Studio including TERRACOM Audio over IP systems
AVIXA: Certified Technology Specialist, Certified A/V Technologist
BARCO: ClickShare
BIAMP: Audia, Vocia, Tesira Certified Programmer, Tesira Design & Installation, TesiraFORTE Training
CHRISTIE DIGITAL: Phoenix Network, DLP & LCD Business Products, Digital Cinema - Solaria One
CISCO: Collaboration Architecture Specialization
CRESTRON: DMC-E, DMC-T, DMC-D, CTI - P101, CTI - 201, CTI - 301, CTI-SG
NEC: Touch Technologies, Perfect Signage Player, 'ALL-IN-ONE' - LFD/PJ/Desktop/LED
SMART: SMART Learning Suite, SMART Board for Education, Level 1 technical support SMART Board series displays
SOLSTICE: Training & Certification Program
SHURE: Microflex Advance, Microflex Complete Wireless, Microflex Complete Technical, Networking for AV Professionals, Microflex Wireless Technical.