Descopera avantajele display-urilor interactive SMART Technologies!Sistemele SMART sunt utilizate in peste 3 milioane de sali de clasa la nivel global, display-urile interactive SMART fiind create special pentru a sprijini abordarile didactice, dar si pentru a completa prezentarile de business, facandu-le atractive si interactive.
Aplicatii ale sistemelor SMART
Domeniile principale unde putem utiliza sistemele SMART Technologies sunt urmatoarele: educatie, corporate, institutii de stat etc.

SMART Board 6000S
Seria SMART Board 6000S cuprinde 3 modele cu diagonale de 65”, 75”, 86”, ce ofera interactivitate utilizatorilor.

SMART Board 7000R Pro
Seria 7000R Pro ofera 2 dimensiuni, de 75” si 86”.
Senzorii de proximitate si lumina se regleaza automat oferind o vizualizare confortabila utilizatorului.

SMART Board MX
Seria MX cuprinde 3 modele: MX265 cu diagonala de 1.65m, MX275 cu diagonala de 1.90m si MX286 cu diagonala de 2.18m. Ele sunt proiectate pentru o fiabilitate ridicata de peste 50,000 de ore de functionare.
Seria este prevazuta cu conexiuni audio-video si cu tehnologia software proprie iQ computing ce asigura profesorului, un foarte bun control in timpul desfasurarii lectiilor, permitandu-i sa comute rapid, direct de la tabla, intre prezentari, filme demonstrative, pagini de Internet, exercitii si activitati interactive pentru elevi.
Suita software SMART Learning impreuna cu SMART Board seria MX ofera educatorilor, profesorilor sau instructorilor posibilitati rapide si nelimitate de a crea si a sustine lectii dinamice, atractive.

SMART Board SBM680
Tehnologie DViT cu 4 camere, permite scrierea si controlul aplicatiilor de pe tabla atat cu degetul, cat si cu markerul dar fara a se limita la aceste accesorii. Permite actiuni simultane pentru doi utilizatori fara activarea unui mod auxiliar oriunde pe suprafata activa a tablei.

Ofera acces gratuit Software educational in cloud SMART Learning Suite Online

Avantajele utilizarii solutiilor SMART Technologies
• Peste 25 milioane de elevi si profesori utilizeaza SMART Board.
• 1,3 milioane jocuri pentru lectii interactive folosind activitatile SMART Learning Suite.
• 3 milioane de utilizatori ai display-urilor interactive SMART Board.
• 100.000 resurse educationale care pot fi descarcate gratuit pentru lectiile interactive de peste 30 ani.

Referintele SMART la nivel global
Partenerul nostru canadian, SMART, are numeroase proiecte finalizate la nivel global din acestea mentionam: School District of Philadelphia, Oslo Middle School, Beardsley School, Edmonton Catholic School, Charter Schools USA, Charter Schools USA (CSUSA) etc.

Referintele ELTEK la nivel national
Specialistii nostri certificati personalizeaza fiecare proiect prin solutii care pot indeplini obiectivele dorite de catre clientii nostri. Dintre acestia putem aminti: Colegiul National Spiru Haret, Unicef Romania, Universitatea Nicolae Titulescu, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Universitatea Politehnica din Timisoara, Universitatea Nationala de Aparare Carol I, Academia de Muzica, American International School of Bucharest, Colegiul National al Politiei de Frontiera, Colegiul National "Octavian Goga”, Inspectoratul Scolar al Judetului Brasov, Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Liceul Teoretic William Shakespeare, Muzeul National de Istorie al Transilvaniei, Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" etc.

SMART este liderul in tehnologii pentru educatie.
Cu peste 30 de ani de experienta in tehnologiile educationale, SMART continua sa ofere solutii inovative, software si echipamente de inalta calitate, suport extins, tuturor educatorilor care doresc sa-si perfectioneze modul de a preda si sa ridice nivelul de performanta al propriilor elevi. Solutiile educationale si echipamentele SMART sunt prezente in Romania prin intermediul parteneriatului ELTEK-SMART. ELTEK Multimedia ofera solutii complete, la cheie, acoperind toate fazele unei implementari de succes: consultanta, proiectare, integrare, instalare, mentenanta, suport tehnic si service.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Echipamente

SMART Technologies


SMART Board 6000S

SMART Board 7000R Pro

SMART Board MX

Servicii

Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Doresti mai multe informatii despre solutiile SMART?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.