Logitech Connect, pornirea instanta a conferintelor


 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Logitech International S.A., unul dintre principalii parteneri ai ELTEK Multimedia, se defineste ca o companie ce si-a concentrat expertiza asupra modului în care utilizatorii se conecteaza si interactioneaza cu lumea digitala, pentru a crea experiente unice. O astfel de experienta este cea a videoconferintei, care devine mult mai usor de organizat și inițiat, indiferent de locatie.

Compatibile cu cele mai utilizate aplicatii - Zoom, Skype® for Business, Cisco Jabber®, BlueJeans, si GoToMeeting® — echipamentele de videoconferinta de la Logitech se caracterizeaza prin inovatie, calitate si performanta si sunt potrivite pentru sali de intalnire cu dimensiuni mici, medii si mari.

Conecteaza dispozitivele neconectate

Printre aceste echipamente se numara si mult premiata camera web pentru conferinte Logitech Connect, proiectata special pentru a face intalnirile unor grupuri mici sau sedintele dintr-un Huddle Room, mult mai accesibile. Urmatoarele caracteristici o transforma in dispozitivul ideal, ce nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul unei companii:

Perspectiva, este asigurata de câmpul lat de vizualizare pe diagonală de 90°, cu panoramare digitală, înclinare şi zoom digital de 4x în Full HD;

Focalizarea automată asupra persoanelor şi obiectelor, pentru o rezoluţie extrem de clară, indiferent de direcţia în care este poziţionat obiectivul;

Sunetul 360° veritabil, utilizatorii pot auzi şi pot fi auziţi într-o zonă cu diametrul de până la 3,7 m, în timp ce tehnologia acustică de anulare ecoului şi a zgomotelor ajută la transmiterea unor sunete realiste;

Manevrabilitatea prin telecomanda andocabila care permite utilizarea cu usurinta a functiilor de panoramare/inclinare/zoom si functiile audio(raspundere/incheiere apel, volum, mod silentios), aceasta acoperind obiectivul camerei atunci cand nu este folosita, pentru mai multa confidentialitate;

Conectivitatea cu mai multe dispozitive (PC, Mac®, tableta, smartphone) este realizata prin Bluetooth wireless, astfel incat sa nu aveti nevoie de un software special, de pregatire sau de intretinere, fiind mai simplu ca niciodata sa va conectati la o videoconferinta;

Tehnologie Near Field Communication (NFC): Conectaţi dispozitivele mobile la ConferenceCam Connect prin simpla apropiere a acestora;

Funcţionează cu majoritatea aplicaţiilor pentru videoconferinţe: Utilizatorii au libertatea de a alege programul desktop pentru videoconferinţe pe care îl preferă.

Prezentata in general ca o solutie a intalnirilor din spatiile de birou, design-ul compact de 75 mm in diametru si puterea bateriei reincarcabile prin USB ( efectuaţi apeluri video/dublaţi ecranul pentru aproximativ 3 ore sau utilizaţi difuzorul pentru până la 15 ore) ofera acestui echipament o flexibilitate demna de un produs must-have pentru home office si pentru serviciul desfasurat de la distanta.

Camere Logitech

ConnectRally

Meetup

Servicii
CONSULTANTA

PROIECTARE

INSTALARE

INTEGRARE CU ALTE SISTEME

MENTENANTA

SUPORT TEHNIC

Doresti mai multe informatii despre solutiile Logitech?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.
 • Comunicat ELTEK privind situatia actuala


  Activitatea companiilor din grupul AVITECH continua la acelasi nivel de profesionalism si asiguram partenerii nostri ca respectam toate masurile de siguranta impuse de Ministerele Sanatatii si Afacerilor Interne.

 • Solutii de tip videowall pentru cladirea The Bridge II


  Proiectele The Bridge I si The Bridge II intaresc inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente.

 • Viorel Biziru este noul partener al companiei ELTEK


  Viorel a absolvit Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, are certificari PMP, CTS si o experienta de peste 15 ani in coordonarea unora dintre cele mai importante proiecte A/V.

 • ELTEK a devenit parte din AVITECH Group


  Viziunea companiei este de a deveni cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

 • Cel mai bun partener NEC pentru solutii Videowall


  Ca recunoastere a profesionalismului, la sfarsitul anului 2018, filiala NEC RBM ne-a conferit premiul pentru cel mai bun partener din regiune, in domeniul proiectarii si promovarii solutiilor de afisare de tip Videowall.

 • Va invitam sa ne vizitati la ISE 2019 Amsterdam


  Ca in fiecare an, va invitam sa ne vizitati in perioada 5-8 Februarie la Amsterdam, in standurile partenerilor nostri prezenti la Integrated Systems Europe 2019 pentru a va prezenta utimele tehnologii si solutii A/V.