Cambridge Sound Masking – Biamp

Peste 40 de ani experienta in Sound MaskingBiamp Systems este un producator cu renume de sisteme Audio/Video, recunoscut la nivel mondial pentru livrarea de produse de înaltă calitate. Compania Biamp este dedicata crearii de echipamente care conduc la evolutia comunicarii prin audio si video.

Suita de echipamente recunoscuta la nivel global cuprinde urmatoarele sisteme:

• Sistemul Tesira® creat pentru retelele audio si video.
• Sistemul de colaborare Devio® dedicat spatiului de lucru modern.
• Platforma audio digitala Audia®
• Procesoarele Nexia®
• Sistemele de adresare publica Vocia®
• Sistemele de Sound Masking in parteneriat cu Cambridge Sound Management: QtPro® și
DynasoundPro®.

Fiecare sistem are propriul sau set de caracteristici specifice, facand ca acesta sa fie personalizat si integrat in functie de structura proiectului. Echipamentele biamp pot fi implementate in diferite spatii precum: sali de conferinta/ training/ meeting/ consiliu, cladiri de birouri, insitutii publice, institutii guvernamentale etc.

Sound Masking este procesul de adaugare in mod discret a unui nou sunet pe fundal intr-un mediu de lucru, avand ca scop reducerea zgomotului existent, asigurand astfel colaborarea angajatilor si inteligibilitatea conversatiilor. Spatiile de tip open space sunt des intalnite intr-o companie deoarece s-au dovedit a fi eficiente privitor la colaborarea angajatilor, insa in acelasi timp acestea nu pot asigura confidentialitatea unei convorbiri, din contra ele pot distrage adesea atentia angajatilor.
Sound Masking este un sunet de fundal, ambiental, similar cu sunetul fluxului de aer, conceput special pentru frecvența vorbirii umane si totodata pentru confidențialitatea conversatiilor.
Sound Masking nu elimina zgomotele existente dintr-un mediu ci prin adaugarea unui sunet ambiental de fundal reduce puterea zgomotului existent, rezultand astfel un mediu acustic ideal de lucru.

Cum functioneaza Sound Masking?

• Sound Masking reprezinta o solutie adoptata des in mediul coporate; montajul simplu si deloc vizibil o transforma in solutia ideala pentru realizarea confortului la locul de munca.
• Sunetul ambiental este redat prin intermediul difuzoarelor implementate discret in tavan; sunetul fiind astfel transmis uniform in intreaga cladire.
• Sunetul adaugat artificial intr-un spatiu de lucru precum spatiile de tip open space, ajuta colaborarea angajatilor fara ca acestia sa mai fie distrasi de zgomotele existente. Sound Masking ajută la crearea unui mediu de lucru cu o acustica echilibrata și confortabila.

Cambridge Sound Management

Dispune de un portofoliu larg de echipamente dedicate solutiei de sound masking, ce pot deveni solutii inovative pentru diferite medii de afaceri sau industrii. Dintre acestea enumeram:

Qt Pro® - este primul sistem de sound masking ce ofera uniformitate sunetului. Eficient din punct de vedere energetic, certificat LEED, sistemul de sound masking Qt Pro permite instalarea rapida putand fi integrat in orice proiect. Datorita designului elegant acesta se imbina perfect cu spatiul amplasarii, completand cadrul arhitectural. Cambridge Sound Management revolutioneaza industria sound masking prin sistemele dezvoltate si implementate fiind lider in industrie de mai bine de 40 de ani.
Sistemul QtPro disperseaza uniform sunetul, rezultatul fiind un sunet ambiental si confortabil.

Acesta este format din trei componente principale si anume:

• Emitatoarele (difuzoarele).
• Un panou de control care alimenteaza si transmite semnalul audio emitatoarelor.
• Cablurile care au rolul de a conecta semnalele la panoul de control.

Dynasound Pro Networked

Singurul sistem de sound masking care permite fiecarui difuzor sa fie controlat de la distanta prin intermediul software-ului, si totodata singurul sistem de sound masking creat in retea.
Puterea este transmisa prin cablu Ethernet catre un mic controlor de difuzoare (DS8000) instalat în tavan. Fiecare DS8000 are 8 ieșiri de difuzoare. Dynasound Pro este cea mai buna solutie de sound masking in plen din lume pana in acest moment. Cu o istorie in domeniul sound masking, sistemele Dynasound Pro se pot caracteriza prin inovatie, calitate si performanta.
Unul dintre avantajele cheie ale gamei Dynasound Pro este capacitatea de a se adresa fiecărui vorbitor individual printr-o singura retea.

Echipamentele Cambridge Sound Masking-Biamp sunt disponibile in Romania prin intermediul parteneriatului Biamp - ELTEK Multimedia. ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Echipamente

Cambridge Sound Masking – Biamp
Qt Pro®

Dynasound Pro Networked

Servicii


Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Mentenanta

Oferta


Doresti mai multe informatii despre sistemele sound masking?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire