Avocor lanseaza WCD in colaborare cu MicrosoftAvocor a lansat in parteneriat cu Microsoft primul display interactiv destinat colaborarii si comunicarii - WCD - Windows Collaboration Display.

Seria WCD cuprinde sisteme all-in-one ce integreaza un display interactiv, whiteboard si videoconferinta cu camera 4K si sunet stereo de calitate, ce pot fi conectate la orice computer pe care ruleaza Windows 10 printr-un singur cablu tip USB-C.

Modul inovativ de comutare a surselor de semnal si a aplicatiilor confera rapiditate si simplitate in utilizarea sistemului pe parcursul sedintelor, sesiunilor de lucru colaborativ sau a videoconferintelor. WCD devine un instrument de lucru important, ce rezolva probleme de productivitate cand utilizam Microsoft Teams si Office 365.

"The new Windows collaboration displays by Avocor will make teamwork easier and more efficient by making it possible for people to extend their PC experience and applications like Microsoft PowerPoint, Teams and Whiteboard to a large interactive display that has been designed from the onset to be fully compatible and easy to use." Ruston Panabaker, Vice President IoT Solutions - Microsoft.

Pe langa rolul sau de mijloc de comunicare si colaborare in spatiile de lucru, WCD colecteaza date privind parametrii mediului in care este amplasat (temperatura, lumina ambientala), cu ajutorul unor senzori interni conectati direct la serviciul IoT Azure Digital Twins.

Acest lucru inlesneste departamentelor de facility management monitorizarea si mentinerea unui climat propice, spatiului in care lucram.
Windows Collaborative Display este disponibil acum atat pentru testare, cat si pentru achizitionare, prin intermediul partenerului Avocor din Romania, ELTEK Multimedia .
Echipamente


WCD - Windows Collaboration Display


Utilizare

Cladiri de birouri
Centre comerciale
Hoteluri
Showroom
Institutii de educatie
Institutii de stat

Pret


Doresti mai multe informatii despre avocor Windows Collaboration Display?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.