AVITECH Group

APTUS Digital Services


Consultanta in domeniul lantului de aprovizionare (supply chain). Implementare sisteme si platforme software pentru diferite procese. Manhattan Associates Geo Partner pentru regiunea Balcanica. Infiintata in 2013.

AVITECH


AVITECH este unul dintre cei mai importanti contractori de curenti slabi si integrator de sisteme in domeniile Securitate, Siguranta, Parking, Automatizari, IT & Comunicatii, din Romania. Infiintata in 1999.

DEFLAMMO


Furnizor de solutii pentru protectie la incendiu: Detectie, Alarmare, Ventilatie, Stingere incendiu cu apa, gaz, spuma, aerosoli. Proiectare, Avizare ISU, Executie, Mentenanta si Service. Infiintata in 2017.


ELTEK Multimedia


Cel mai important integrator de sisteme Audio, Video, IT&Comunicatii, Automatizari din Romania. Partener Biamp, Bosch, Crestron, Fohnn, Electrovoice, Kramer, LG, NEC, SHURE. Infiintata in 2007.

fastPark


Furnizor de echipamente si solutii integrate pentru amenajarea, dotarea si administrarea parcarilor on- si off-street. Partener pentru Romania Flowbird, HUB Parking Technology, Magnetic Control. Infiintata in 2019.

UPPARK


UPPARK Parking App este aplicatia pentru parcari dezvoltata de compania fastPark. Disponibila in Google Play si AppStore, aplicatia te ajuta sa gasesti rapid un loc de parcare si sa platesti comod taxa de parcare.


ELTEK Store

ELTEK Store ofera echipamente si solutii personalizate ce raspund intotdeauna celor mai inalte standarde de calitate, necesitatilor tehnice si constrangerilor bugetare impuse de catre clientii sai, fie ca acestia sunt corporatii multinationale, companii nationale, organizatii, institutii de stat sau din administratia locala.


  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Cauti un integrator de solutii si sisteme Audio, Video, IT&Comunicatii?