Avantajele implementarii unui sistem VideoWall

NOC | SOC | Comanda | Monitorizare | Control | 24/7/365


VideoWall-ul este o solutie de afisare profesionala electronica de dimensiune mare formata cu ajutorul mai multor display-uri, creandu-se astfel un singur ecran sub denumirea de videowall. Sistemele de afisare ce vor alcatui videowall-ul pot fi monitoare de tip LCD, TFT, LED. Motivul principal care sta la baza construirii unui videowall este acela ca se poate realiza un ecran luminos, de dimensiuni mari, cu o rezolutie inalta, comparativ cu oricare alta solutie de afisare.

Sistemul videowall este format din display-uri profesionale special concepute, avand margini subtiri, cu o rezistenta de utilizare de 24/7/365. De asemenea, solutia videowall poate fi considerata o solutie de afisare a continutului si un mod de a transmite informatia catre audienta, dinamic si interactiv, prezent din ce in ce mai mult in zonele corporate, comerciale, de regula spatiile publice.
Solutiile videowall se regasesc cu precadere in: dispecerate transporturi, dispecerate securitate/SOC, dispecerate comunicatii/NOC, centre de comanda si control, centre de monitorizare, dar si in domenii precum retail, health-care, corporate si horeca.

NEC Display Solutions, LG, Samsung, Planar, parteneri ELTEK, dispun de o gama diversificata de display-uri potrivite pentru medii indoor si outdoor precum: Indoor LED videowall, Outdoor LED videowall, Interactive videowalls, Artistic Immersion 49” videowall, Narrow Bazel videowall, Rear Projection videowall etc.

Avantajele instalarii si utilizarii unui sistem videowall

Utilizarea solutiilor videowall pot aduce numeroase avantaje, din care enumeram:
• Informare eficienta, in timp real: Indiferent de informatia pe care dorim sa o transmitem prin intermediul solutiilor videowall catre public aceasta este transmisa in timp real.
• Cresterea vanzarilor: In urma raportului realizat de DataTrend s-a demonstrat ca utilizarea solutiilor videowall inregistreaza o crestere a vanzarilor cu peste 30%.
• Cresterea awareness: Realizarea prezentarilor virtuale care ii permit consumatorului sa poata vizualiza un produs din diferite unghiuri. Oferirea de imagini video 4K si Ultra-HD.
• Managementul continutului de la distanta: Sistemele VideoWall permit implementarea, afisarea si modificarea continutului in diferite medii de la distanta, fara a fi nevoie de interventia directa a personalului service. Solutia videowall este completata de controlere profesionale, ce asigura administrarea rapida si usoara a datelor, unificand resursele AV si IT, de sistemul KVM (Kernel Virtual Machine) care ofera acces eficient la date, control local, si colaborare in echipa, si nu in ultimul rand de mobilierul tehnic, solutie ergonomica specifica mediilor de operare non-stop, precum dispeceratele. Toate acestea asigura suport ergonomic specific 24/7, completand armonios solutia videowall.

ELTEK ofera solutii complete, la cheie, cu echipamente de top, acoperind toate fazele unei implementari de succes. ELTEK are capacitatea de a construi si implementa un sistem videowall complet. Specialistii nostri certificati personalizeaza fiecare proiect prin solutii care pot indeplini obiectivele dorite de catre clientii nostri. Dintre clientii nostri putem amintii: Renault, Cladirile de birouri The Bridge Bucuresti, CNAIR, Camera Deputatilor, BNR, Transport Public Bucuresti, Politia de Frontiera, PRO TV, Romtelecom.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Echipamente


NEC-LED 220" FullHD Bundle

NEC-LCD 75" High Brightness Display

LG-Artistic Immersion 49"

Dispatch - Videowall 2x2


Videowall 2x2

VuWall-VuScape

VuWall-Software

NEC MultiSync LCD 46"

KRAMER - HDMI


CHIEF


Dispatch - Videowall 3x2


Videowall 3x2

Servicii

Consultanta

Ofertare

Proiectare

Furnizare

Instalare

Punere in functiune

Doresti mai multe informatii despre solutiile VideoWall?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire