Vizual

Displayuri profesionale 24/7, Videoproiectie, Simulatoare 3D, Infrastructura Video

Detalii

Comunicatii

Solutii de colaborare la distanta, Videoconferinta, Enterprise Video, Infrastructura IT&C

Detalii

Digital Signage

Displayuri profesionale, Sisteme Interactive, Software, Analiza Video, Networking

Detalii

Audio

Sisteme Audio profesionale pentru conferinte, sali de spectacole, cinema, PA/VA/BGM

Detalii

Mentenanta si Service

ELTEK dispune de o echipa proprie de ingineri si tehnicieni cu experienta dovedita in sisteme Audio-Video, IT&Comunicatii, instalatii electrice si automatizari, capabila sa ofere cu promptitudine, servicii de suport tehnic si mentenanta pe tot teritoriul Romaniei, precum si in regiunea Balcanica.

  24

  nov. 2020

  0

  Adaptarea invatamantului din Australia

  Datorita solutiilor moderne utilizate din timp, printre care si SMART Board sistemul educational australian nu a fost surprins de urgenta generata de COVID-19 si necesitatea invatamantului de la distanta.

  11

  nov. 2020

  0

  Solutiile Yamaha pentru comunicatii unificate

  Difuzoarele portabile Yamaha pentru comunicari unificate ofera, prin calitatea superioara a sunetului primit si trimis, posibilitatea de a transforma un loc aparent neprielnic conversatiilor in propria sala de conferinta.

  Solutii Logitech pentru video conferinte

  27 SEP. 2019

  Compatibile cu cele mai utilizate aplicatii (Skype®, Cisco, Zoom si GoToMeeting®) echipamentele de videoconferinta Logitech sunt mult mai usor de initiat astfel incat oricine poate configura si organiza o astfel de intalnire, oriunde s-ar afla.


  Solutii SEDCO pentru managementul fluxului de persoane

  02 IUL. 2019

  Evitati aglomeratia si cozile in sucursale. Permite organizatiilor sa modeleze traseul clientilor, iar acestia pot sa-si stabileasca programarile online sau prin aplicatii dezvoltate pe mobil.


  Solutii de tip videowall pentru receptia cladirii The Bridge II


  23 MAI. 2019

  Proiectele The Bridge I si The Bridge II intaresc inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente.  Congratulations. Your message has been sent successfully.
  Error, please retry. Your message has not been sent.
  Alaturati-va acum comunitatii pro A/V din Romania!
  Fii primul care primeste ultimele noutati din domeniul Audio-Video: tehnologii si echipamente noi, solutii utile si bune practici, studii de caz din care te poti inspira.