Vizual

Displayuri profesionale 24/7, Videoproiectie, Simulatoare 3D, Infrastructura Video

Detalii

Comunicatii

Solutii de colaborare la distanta, Videoconferinta, Enterprise Video, Infrastructura IT&C

Detalii

Digital Signage

Displayuri profesionale, Sisteme Interactive, Software, Analiza Video, Networking

Detalii

Audio

Sisteme Audio profesionale pentru conferinte, sali de spectacole, cinema, PA/VA/BGM

Detalii

Mentenanta si Service

ELTEK dispune de o echipa proprie de ingineri si tehnicieni cu experienta dovedita in sisteme Audio-Video, IT&Comunicatii, instalatii electrice si automatizari, capabila sa ofere cu promptitudine, servicii de suport tehnic si mentenanta pe tot teritoriul Romaniei, precum si in regiunea Balcanica.

  09

  ian. 2020

  0

  Solutii pentru managementul fluxului de persoane

  Prezent in peste 50 de tari, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, SEDCO este un brand cu renume la nivel global specializat in solutii pentru managementul fluxului de persoane.

  16

  dec. 2019

  0

  ELTEK a devenit partener MultiTaction pentru Romania

  Compania ELTEK Multimedia a devenit partener Multitaction, lider mondial in dezvoltarea de solutii avansate de vizualizare si colaborare, pentru Romania prin semnarea perteneriatului in luna noiembrie.

  Sistemul Crowd Mics ™ de la Biamp

  27 SEP. 2019

  Crowd Mics ™ este solutia perfecta atat pentru participanti, cat si pentru moderatorii unor prezentari, prelegeri, discutii de grup sau evenimente cu o capacitate pana la 1000 de participanti.


  Avantajele implementarii unui sistem Digital Signage

  02 IUL. 2019

  Digital Signage reprezinta o solutie de afisare a continutului intr-un mod dinamic si interactiv prezenta din ce in ce mai mult in spatii indoor si outdoor, in zone comerciale, corporate, in spatiile publice.


  Solutii de tip videowall pentru receptia cladirii The Bridge II


  23 MAI. 2019

  Proiectele The Bridge I si The Bridge II intaresc inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente.  Congratulations. Your message has been sent successfully.
  Error, please retry. Your message has not been sent.
  Alaturati-va acum comunitatii pro A/V din Romania!
  Fii primul care primeste ultimele noutati din domeniul Audio-Video: tehnologii si echipamente noi, solutii utile si bune practici, studii de caz din care te poti inspira.