Vizual

Displayuri profesionale 24/7, Videoproiectie, Simulatoare 3D, Infrastructura Video

Detalii

Comunicatii

Solutii de colaborare la distanta, Videoconferinta, Enterprise Video, Infrastructura IT&C

Detalii

Digital Signage

Displayuri profesionale, Sisteme Interactive, Software, Analiza Video, Networking

Detalii

Audio

Sisteme Audio profesionale pentru conferinte, sali de spectacole, cinema, PA/VA/BGM

Detalii

Mentenanta si Service

ELTEK dispune de o echipa proprie de ingineri si tehnicieni cu experienta dovedita in sisteme Audio-Video, IT&Comunicatii, instalatii electrice si automatizari, capabila sa ofere cu promptitudine, servicii de suport tehnic si mentenanta pe tot teritoriul Romaniei, precum si in regiunea Balcanica.

  21

  oct. 2020

  0

  Cum sa organizam video conferinte cu SMART Board

  Descoperiti impreuna cu SMART Board noi modalitati de a organiza videoconferinte interactive pentru predarea online si cum puteti sa partajati continut educational conectandu-va la Zoom, Microsoft Teams, Google Meet.

  29

  apr. 2020

  0

  Solutii SMART Board de predare la distanta

  Utilizate de peste 60 de milioane de profesori si elevi in intreaga lume, sistemele SMART Board conecteaza elevii, continutul educational si dispozitivele intr-o experienta unica de invatare la distanta.

  Solutii Logitech pentru video conferinte

  27 SEP. 2019

  Compatibile cu cele mai utilizate aplicatii (Skype®, Cisco, Zoom si GoToMeeting®) echipamentele de videoconferinta Logitech sunt mult mai usor de initiat astfel incat oricine poate configura si organiza o astfel de intalnire, oriunde s-ar afla.


  Solutii SEDCO pentru managementul fluxului de persoane

  02 IUL. 2019

  Evitati aglomeratia si cozile in sucursale. Permite organizatiilor sa modeleze traseul clientilor, iar acestia pot sa-si stabileasca programarile online sau prin aplicatii dezvoltate pe mobil.


  Solutii de tip videowall pentru receptia cladirii The Bridge II


  23 MAI. 2019

  Proiectele The Bridge I si The Bridge II intaresc inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente.  Congratulations. Your message has been sent successfully.
  Error, please retry. Your message has not been sent.
  Alaturati-va acum comunitatii pro A/V din Romania!
  Fii primul care primeste ultimele noutati din domeniul Audio-Video: tehnologii si echipamente noi, solutii utile si bune practici, studii de caz din care te poti inspira.