Solutiile NEC pentru reamenajarea si administrarea cu succes a salilor de cinemaNEC Display Solutions ofera o experienta vizuala perfecta in toate etapele calatoriei clientului. Asezata pe scaune, cu popcornul in mana, audienta se asteapta sa fie transportata intr-o alta lume. Combinarea scenariului, imaginii de inalta calitate cu replicare de culori super-lata, sunet imbunatatit si, uneori, experienta 3D trebuie sa duca la un punct culminant interesant pentru timpul liber dedicat distractiei. Anunturile, promotiile, jocurile live si trailerele ofera oportunitati valoroase de a implicare a publicului si de construire a loialitatii.

Digitizarea proiectiei cinematografice, incluzand noi posibilitati tehnice precum 3D, HFR, iMAX si 6P, creeaza noi oportunitati, contribuind la stabilirea loialitatii intr-un spatiu din ce in ce mai competitiv pentru activitatile de agrement. Crearea unei experiente "in afara acestei lumi", cu imagini captivante si imersive este esentiala pentru afaceri. Oferind o luminozitate ridicata, o calitate superioara a imaginii, replicarea avansata a culorilor, cicluri de viata mai lungi si costuri de operare mai reduse, numai Digital Cinema Projection poate satisface cerintele de astazi si exista o solutie in portofoliul Digital Cinema al NEC pentru orice dimensiune a ecranului si orice locatie.

Solutiile digitale asociate, cum ar fi serverele media integrate, permit schimbul mai rapid si mai versatil de continut si redarea inteligenta a listelor de redare predefinite. Cinematografele pot beneficia de flexibilitate in stabilirea dimensiunii ecranului adaptata cerintelor in schimbare pentru fiecare locatie sau public fara modificari costisitoare ale site-ului cu functii de proiectie cum ar fi zoom motorizat

De la fatada pana la intrarea foaierului, solutiile de afisare digitala capteaza atentia celor care trec prin trecere cu o privire memorabila a experientei imersive oferite in interior. Alegerea solutiilor potrivite de semnalizare poate ajuta cinematografele sa castige, sa distreze si sa pastreze clientii, oferind o experienta cinematografica de 360 de grade. In combinatie cu experienta cinematografica de ultima ora, sistemul de digital signage ajuta la crearea loialitatii clientilor si a veniturilor pe locuri. Afisajele de inalta luminozitate si video wall-urile prezinta continut dinamic care se misca rapid, pentru a angaja trecatorul inainte de a intra in foaier, cu promisiunea unei experiente vizuale care sa-l taie respiratia.

Ecranele digitale economisesc, de asemenea, bani pentru locul de desfasurare, permitand schimbari de continut instant si programate. Placile poster traditionale pe suport de hartie necesita acces regulat prin intermediul echipamentelor de culegere a cireselor, o operatiune extrem de provocatoare si insotita de resurse. Ecranele video de mari dimensiuni pot fi impartite pentru a permite difuzarea simultana a unui continut diferit, ideal pentru premiera cinematografica, in cazul in care imaginile de pe covorul rosu pot fi ecranate in dreptul filmelor.

Cinematografele se transforma, operatorii cauta modalitati de a crea o experienta de divertisment de 360 de grade care sa determine vizitatorii sa se intoarca si sa stea mai mult timp. Prin dezvoltarea spatiilor sociale personalizate si a zonelor de jocuri, vizitatorii sunt incurajati sa faca din cinema o destinatie pentru adunari sociale si divertisment, destul de separate de filmul propriu-zis. Tehnologia actuala de afisare joaca un rol cheie in transformarea holului intr-un parc virtual de distractii.
Digital signage ajuta la imbunatatirea oportunitatilor de vanzari printr-o comunicare mai buna, mentinand angajamentul fata de audienta chiar si atunci cand spectatorii au parasit locul. Lobby-ul poate gazdui un numar mare de suprafete de afisare gata sa prezinte orice combinatie de continut in timpurile programate si sa se conecteze la medii sociale si activitati virale. Redarea continutului live sau programat in zonele selectate se poate realiza cu comenzi tactile simple.

Restaurantele si barurile sunt esentiale pentru experienta cinematografica, un spatiu social pentru a te intalni cu prietenii si familia, pentru a te bucura de atmosfera. Digital signage si interactiunile digitale influenteaza foarte mult bucuria si comportamentul vizitatorilor, contribuind la imbunatatirea experientei globale. Prin segmentarea pe criterii demografice a vizitatorilor si prin oferirea de baruri sofisticate pentru adulti si spatii special amenajate pentru adolescenti, mesajele si interactiunile pot fi si mai relevante si mai indraznete. Teatrele mai mici, care nu ar putea sa ofere propriile lor restaurante, ar putea negocia contracte cu unitatile vecine cu promotii cross selling, promovate prin postere digitale.

NEC are peste 10.000 de proiectoare Digital Cinema instalate numai in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, subliniind rolul esential pe care NEC joaca in crearea optima a experientei cinematografice si mentinerea acesteia in functiune. NEC este un nume de incredere.

Echipamentele NEC pentru dotarea salilor de cinema sunt disponibile in Romania, in exclusivitate prin ELTEK. Compania noastra are peste 10 ani de experienta in proiectarea si executia salilor de cinema si numeroase lucrari de referinta.

Echipamente

NEC Digital Cinema Proiectoare, Displayuri LCD si LEDUtilizare

Sali de cinema
Sali de spectacol / teatru
Sali polivalente
Muzee
Centre expozitionale
Centre de conferinta

Pret de lista

Solicita acum cel mai bun pret!

Doresti un proiect pentru amenajarea si dotarea unui cinema?

Trimite-ne un e-mail, iar unul dintre specialistii ELTEK iti va oferi informatiile de care esti interesat.