Tehnologii vizuale NEC pentru utilizare 24/7/365 in dispecerate, centre de operare, comanda si controlLuarea rapida a deciziilor necesita un acces rapid la informatii in timp real de la surse diverse, clare, care sa asigure cele mai bune rezultate. Vizualizarea este un proces esential pentru perceptia umana, iar reprezentarea vizuala si managementul informatiei sunt vitale pentru mentinerea unei bune functionari, prevenirea problemelor potentiale si reactia rapida la incidente. Volumul, viteza si diversitatea informatiei creste exponential. Termenul des folosit astazi ,,Big data’’ nu se refera doar la un volum urias de informatie disponibila, dar si la stabilirea unor tehnologii de ultima generatie si a proceselor potrivite pentru a primi datele disponible structurate si analizate.

Deciziile luate intr-un mediu al camerelor de control pot fi critice pentru afaceri. Pentru serviciile de urgenta si supraveghere, conditiile necesita analiza unor situatii complexe in care operatorii trebuie sa identifice cauzele unei situatii date cat mai repede posibil. In domeniul energiei, afacerile se pot castiga sau pierde in cateva secunde, iar accesul vizual imediat, precis si clar la orice informatie aduce avantaj competitiv in tranzactiile comerciale globale si protejeaza activele si angajatii de riscuri si prejudicii.
Pentru utilitati, aviatie, cai ferate, trafic, si productie - orice sector in care este necesar transportul de persoane sau de produse; scenariile eficiente de comanda si control sunt esentiale.

De la suprafete uriase de vizualizare la multiple instalatii de afisare tip desktop pentru spatiile de lucru ale operatorilor, la proiectarea breakout rooms, intreaga gama de tehnologii de afisare este evaluata in mediul camerei de control, cu gestionarea si distributia de surse si continut, furnizand legatura critica.

Large format displays, video walls, direct view LED and projection provide large digital surfaces of any size in bright, vivid, Ultra High Definition enabling multiple people to visualise information in the greatest detail and clarity. Desktop displays, either single or in multiple configuration enable more detailed scrutiny and analytic review for supervisors. Scalable and flexible solutions bring future oriented capability to adapt to changing needs.The management of multiple sources and the flexible mapping to an infinite number of visual outputs is of the highest importance. NEC’s Hiperwall content management solution offers the highest operational reliability and flexibility. The only manufacturer of visual display solutions able to offer a technology agnostic consultancy paired with first-class service levels, NEC empowers the confidence behind decision making excellence.

Solutiile de vizualizare NEC pentru dispecerate, centre de operare, comanda si control sunt disponibile in Romania prin ELTEK.

Echipamente

NEC Video Wall Displays

MultiSync X464UNV-3 LCD 46” Video Wall Display

MultiSync X464UNS-2 LCD 46" Video Wall Display

MultiSync X554UNV-2 LCD 55" Video Wall Display

MultiSync X554UNS-2 LCD 55" Video Wall Display

Utilizare

Dispecerate utilitati
Dispecerate transporturi
Dispecerate securitate / SOC
Centre de monitorizare
Dispecerate comunicatii / NOC
Centre de comanda si control
Dispecerate mobile, Situatii de urgenta
Camere de tranzactionare
Dispecerate productie, Industrie
Dispecerate servicii

Pret de lista

Solicita acum cel mai bun pret!

Vrei un proiect de amenajare "la cheie" pentru dispeceratul tau?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.