Seria NEC C MultiSync- display-uri pentru digital signageNEC Display Solutions a lansat seria MultiSync C care se integreaza perfect in orice spatiu modern. si se adreseaza aplicatiilor de digital signage. Aceasta este alcatuita din 3 modele: 43’’ - NEC MultiSync C431, 50’’ - NEC MultiSync C431, 55’’ - NEC MultiSync C431.

Cadrul si designul subtiri completeaza perfect mediul modern al zilelor noastre, in timp ce multiplele intrari de afisare sustin flexibilitatea si libertatea. Cu puncte de fixare situate convenabil pe partea din spate a ecranului, echipamentele externe pot fi atasate simplu si fara probleme. Display-urile pot fi asezate fie in format portrait, fie in format landscape astfel incat sa raspunda atat nevoilor spatiilor de intalnire, cat si a centrelor comerciale (retail signage).

Cu un player media incorporat, seria C ruleaza continut direct de pe o unitate USB sau card microSDHC ca solutie independenta, dar poate descarca continut si prin retea. In plus, Conectivitatea future-proof gestioneaza intrarea din multiple surse.

Echipamente

NEC Seria MultiSync C


NEC MultiSync C431 Display 43'

NEC MultiSync C501 Display 50'

NEC MultiSync C551 Display 55'

Utilizare

Cladiri de birouri
Centre comerciale
Hoteluri
Showroom
Institutii de stat
Institutii de educatie

Pret

Doresti mai multe informatii despre seria MultiSync C ?

Trimite-ne un e-mail, iar unul dintre specialistii ELTEK iti va oferi informatiile de care esti interesat.