Barco ClickShare CS-100-sistem de prezentare wireless pentru sali mici de intalnireIntalnirile de succes au la baza increderea, Increderea in idei, increderea in prezentari, dar si increderea in tehnologia salii de intalnire. Acesta este motivul pentru care Barco a dezvoltat ClickShare. Cu ajutorul acestui sistem de prezentare wireless, utilizatorii pot distribui continutul de pe laptopu-ul sau dispozitivul mobil pe ecranul prezentarii. Fara cabluri, fara setare si fara nevoie de a astepta pentru a te alatura celor din sedinta.

CS-100 aduce experienta ClickShare in salile mici de intalniri si in huddle room, acolo unde distribuirea de continut de pe un laptop sau de pe un dispozitiv mobil reprezinta o necesitate de baza. Inclusiv invitatii se pot conecta cu un singur clic si pot partaja imediat, fara a fi nevoie de niciun training. Utilizatorii conecteaza pur si simplu un dispozitiv alimentat prin USB - butonul ClickShare - in PC-ul sau Mac-ul lor si apasa butonul pentru a distribui continutul de pe laptopul lor pe ecranul salii de intalnire. Cu aplicatia ClickShare, utilizatorii pot, de asemenea, sa partajeze continut de pe telefoanele sau tabletele lor mobile.

Modelul CS-100 este un model autonom cu o iesire HDMI, ce permite conectarea a pana la 8 utilizatori si cu un singur utilizator care distribuie continut la un moment dat. CS-100 include functiile standard de securitate ClickShare, inclusiv criptarea, gestionarea datelor de conectare, https si posibilitatea de a ascunde SSID-ul retelei fara fir a unitatii de baza.

CS-100 detine certificarea ISO 27001.

Echipamente

ClickShare CS-100 Sistem de prezentare wireless


Utilizare

Cladiri de birouri
Hoteluri
Institutii de stat

Pret de lista

999,00 EUR Pachetul contine 1 buc. unitate de baza, 1 buc. buton ClickShare, alimentare externa, garantie 3 ani.

Doresti mai multe informatii despre Barco ClickShare CS-100?

Trimite-ne un e-mail, iar unul dintre specialistii ELTEK iti va oferi informatiile de care esti interesat.