Antreprenor general pentru Cinematograful Bela Lugosi din LugojAVITECH a implementat un nou proiect pentru care a asigurat antrepriza generala – Cinematograful Bela Lugosi din Lugoj. Inaugurat in aprilie 2014, cinematograful este un centru mult asteptat de lugojeni, care au astfel posibilitatea urmaririi celor mai noi productii cinematografice la cele mai inalte standarde, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze in alte orase pentru astfel de activitati recreative.

AVITECH, in calitate de antreprenor general, a avut sarcina de a transforma fosta sala de cinema de 160 de locuri intr-un spatiu modern, cu doua sali de cinema si un spatiu destinat vizionarii de filme de catre copii.

Lucrarile de constructii gestionate de AVITECH in cadrul proiectului au inclus: consolidarea rezistentei cladirii, lucrari de extindere, demolare, reparatii, recompartimentare, amenajare. De asemenea, compania noastra a asigurat servicii de organizare santier si proiectare.

Sistemele audio-video dedicate pentru cinematografe sunt componente cheie in orice proiect de acest gen, iar expertiza companiei noastre in domeniu a asigurat oferirea unei solutii optime pentru spatiul avut la dispozitie. Ambele sali de cinema beneficiaza de configuratii audio-video similare - sisteme de cinema 2D/3D de ultima generatie, sistem audio surround, infrastructura audio-video. Totodata, amenajarea spatiilor, mobilierul dedicat si tratamentele acustice speciale oferite de AVITECH permit sustinerea de conferinte si alte evenimente de acest gen.

AVITECH a implementat in cadrul proiectului si un sistem de digital signage pentru redarea de informatii despre program, rularea de trailere.

Echipamente

BOSCH Dicentis Sistem de discutii, vot electronic si traducere simultana
DCNM-MMD2
DCNM-DSL50
VCD-811ICT
DCN IDESK-LFOHHN Sistem de sonorizare
DLI-230Servicii

Furnizare
Instalare
Punere in functiune

Date

Client Primaria Lugoj
Locatie Lugoj
An 2015
Domeniu Cultura
Solutii Audio, Vizual, Cinema

Doresti informatii despre amenajarea si dotarea salilor de conferinta?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.