The Bridge II a ales compania noastra pentru instalarea si punerea in functiune a sistemelor Audio-Video si IT&C din cadrul sediului din Bucuresti.
In cadrul proiectului, au fost instalate urmatoarele sisteme de afisare si voce-date:

• Sistem de afisare ( videowall - 9 display-uri profesionale de 55'' – NEC– MultiSync )
Sistemul de afisare este special proiectat pentru aplicatii de tip videowall avand urmatoarele caracteristici: margini foarte inguste (0.9mm), luminozitate 500 cd/m2, rezolutie nativa FULL HD.

Sistemul este format din 9 display-uri profesionale LCD dispuse in matrice de tip 3x3 si un player de digital signage cu o rezolutie de iesire 4K. Pentru alinierea ecranelor in format videowall s-au folosit suporti de prindere special proiectati pentru acest tip de aplicatii.

• Licenta software CMS de la PADS
Pe player-ul de digital signage a fost instalata aplicatia PADS4 Expert. Cu ajutorul acestei aplicatii, player-ul poate fi integrat cu serverul de digital signage, un sistem deja instalat in locatia The Bridge I, proiect finalizat cu succes in anul 2018 de ELTEK Multimedia.

• Infrastructura voce – date
Pe parcursul acestui proiect, ELTEK Multimedia, a furnizat echipamentele alese de beneficiar, a executat lucrari la cheie pentru sistemele integrate si punerea lor in functiune, a oferit instruirea necesara beneficiarului pentru programele software, dar si pentru interfata de afisare.

Compania noastra a oferit solutii bazate pe echipamente de top de la NEC, PADS4, INTEL si Lindy.

Proiectele The Bridge I si The Bridge II intaresc inca o data angajamentul ELTEK de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente.
ELTEK Multimedia este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Photo Credit Vlad Patru

Echipamente


NEC MultiSync UN551VS LCD 55"

NEC MultiSync E656 LCD 65"

PADS4 Expert Licenta Digital Signage

INTEL Digital Signage

Lindy 41072 HDMi

Servicii

Furnizare
Instalare
Punere in functiune

Date


Client: The Bridge II
Locatie: Bucuresti
Anul: 2019
Domeniu: Corporate
Solutii: Vizual, Audio, Sali de intalniri

Oferta


Doresti mai multe informatii despre amenajarea salilor de intalniri?

Specialistii ELTEK te vor contacta in scurt timp, pentru a stabili o intalnire.